Český Impuls – rádio pro radost ze života

26.09.2014 19:13

Nová stanice Český Impuls plánuje na neděli 28. září slavnostní zahájení vysílání. Den české státnosti byl vybrán záměrně. Bonusový program Rádia Impuls je určen posluchačům, kteří mají rádi českou hudbu. Nabídne unikátní proud samých českých písniček. V Čechách je vysílání šířeno na středních vlnách. Naladit jej lze také digitálně.

Český Impuls – rádio pro radost ze života
Foto: Český Impuls
Popisek: Český Impuls

„Naše sesterská stanice hraje českou populární hudbu především z 60. až 80. let. Nechybí česká country, folk a trampské písničky. Každou hodinu vysíláme zprávy.“ Říká k programu nové stanic, která vznikla na podporu české hudby, generální ředitel Rádia Impuls Jiří Hrabák. Cílem vysílání je oslovit jak muže, tak ženy nad 50 let, kteří žijí v menších městech. Program je primárně zaměřen na často opomíjenou skupinu posluchačů v důchodovém věku nebo těsně před ním. Posluchači by měli stanici vnímat jako připomenutí svého mládí a chvil, kdy jim bylo v životě opravdu dobře.

Na Českém Impulsu vysílají profesionálové známí z Rádia Impuls, např. Ivo Apfel, Honza Benešovský či Martin Košík. Posluchači se budou pravidelně každý všední den od 16 hod. setkávat také s moderátorem Alexanderem Hemalou, který uvede nejlepší scénky českých humoristů. „Zpravodajské relace pro novou stanici připravuje redakce Rádia Impuls. Na Českém Impulsu vysíláme některé rubriky známé z programu Rádia Impuls, např. Máme Česko rádi nebo Písničky z Impulsovic krabičky, které do vysílání vybírají Karel Gott, Helena Vondráčková, Hana Zagorová a další populární zpěváci“, doplnil informace o programu vedoucí projektu Ludvík Pospíšil. 

V Čechách je vysílání šířeno na středních vlnách AM 981 kHz z vysílače Líbeznice. V Praze a okolí je možné naladit Český Impuls i v digitální televizi v regionální síti 4 z vysílačů Ládví, Strahov a Zelený pruh. Navíc je v hlavním městě signál šířen také v rámci experimentálního vysílání digitálního rozhlasu DAB z vysílačů Strahov a Žižkov. K jeho poslechu je nutný přijímač podporující normu DAB+. Samozřejmostí je vysílání na internetu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…