Českým start-upům chystá CzechInvest nabitý podzim

04.05.2018 7:36

Od září do listopadu 2018 připravuje CzechInvest řadu akcí, kde budou mít české start-upy možnost nahlédnout do evropských i amerických start-upových ekosystémů.

Českým start-upům chystá CzechInvest nabitý podzim
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

 S finanční ale hlavně poradenskou podporou projektů CzechDemo a CzechMatch se české inovativní začínající firmy budou moci prezentovat na konferenci TechCrunch Disrupt San Francisco. Zde a následně i v New Yorku a Londýně je CzechInvest zároveň představí potenciálním investorům. V rámci evropského kontinentu pak start-upy vezme na Web Summit v Lisabonu a TechCrunch Disrupt v Berlíně.

„Na podzim doprovodíme start-upy na již osvědčené konference TechCrunch Disrupt do San Francisca a Berlína a Web Summit do Lisabonu. Odborný mentoring, workshopy od místních expertů a prezentace přímo před potenciálními investory či obchodními partnery je pak čekají na sérii seminářů v San Franciscu, New Yorku a Londýně. Pro firmy zajistíme kompletní program včetně nákupu letenek. Podpora činí 50 až 100 procent,“ říká Markéta Havlová, ředitelka Odboru start-upů agentury CzechInvest. „Zúčastnit se mohou několika akcí najednou nebo jen jediné, záleží na jejich výběru. Na akcích tak firmy získají zejména zpětnou vazbu na svůj produkt a byznys plán či možnost diskutovat se znalci z mezinárodního prostředí. To je neocenitelná zkušenost pro jejich další rozvoj,“ dodává.

Přihlášky k účasti na konferencích i seminářích CzechInvest přijímá od 2. května 2018. V případě akcí v San Franciscu je nejzazším termínem pro jejich podání 4. červen 2018. Na semináře v New Yorku a Londýně je možné přihlásit se nejpozději do 24. července 2018. V případě konferencí v Evropě mají start-upy čas do 1. srpna 2018.

Podpora je určena pro inovativní společnosti až do 7 let stáří, které chtějí posunout svůj byznys za hranice České republiky. CzechInvest podporuje internacionalizaci inovativních firem již od roku 2010. Kompletní informace o projektech CzechDemo a CzechMatch a podmínkách účasti naleznete na stránkách podporastartupu.cz/czechdemo a podporastartupu.cz/czechmatch. Přihlášky lze posílat na e-mail podporastartupu@czechinvest.org nebo prostřednictvím datové schránky. Oba projekty jsou realizovány z programu Marketing, prioritní osy č. 2 „Rozvoj podnikání a konkurenceschopnosti malých a středních podniků“ v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…