DATART začal prodávat svou vlastní kávu

07.11.2014 13:30

Nejen široké spektrum spotřební elektroniky, ale nově i exkluzivní kávovou směs mohou zakoupit zákazníci řetězce DATART. Káva nese označení NERO, je zrnková a k dostání ve dvou baleních – černé obsahuje 100 % Arabiku, stříbrné směs 80 % Arabiky a 20 % Robusty.

DATART začal prodávat svou vlastní kávu
Foto: DATART
Popisek: DATART

Za celou existenci DATARTu si zde zákazníci koupili několik milionů kávovarů. Personál na prodejnách je díky pětadvaceti letům zkušeností schopen pomoci s výběrem toho nejlepšího přístroje tak, aby si každý mohl připravit kávu přesně podle svých představ.

„Všem zákazníkům, kteří se k nám vrací z důvodu profesionálního přístupu našich prodejců, jsme se rozhodli nabídnout zrnkovou kávu špičkové kvality nazvanou NERO. Tu pro nás připravují pečlivě vybraní odborníci, z jejichž pražírny vychází jedny z nejlépe hodnocených zrnkových káv na světě,“ vysvětluje tisková mluvčí společnosti DATART Jana Choroušová. „Aby si každý přišel na své, rozhodli jsme se zákazníkům nabízet 2 druhy - 100% Arabiku v černém balení a směs 80% Arabiky a 20% Robusty zabalenou ve stříbrném obalu. Kávová zrna pochází převážně z Jižní Ameriky, část je afrických a asijských.“

Blendy (kávové směsi) byly namíchány ve spolupráci se zákazníky tak, aby odpovídaly chuti českých a slovenských milovníků kávy. Všechna zrna jsou pražírnou pečlivě vybírána pro dosažení stálé a lahodné chuti. Maloobchodní řetězec touto aktivitou navazuje na sérii videí znázorňujících přípravu jednotlivých druhů kávy.

Kávu NERO budou moci ochutnat zákazníci Kuchyňských studií DATART, a to ve čtvrtek 13.11. od 11:00-18:00 na Pankráci nebo v sobotu 15.11. od 11:00-18:00 na Zličíně.

„V rámci naší předvánoční kampaně proběhne v druhém listopadovém týdnu v našich Kuchyňských studiích DATART na pražském Pankráci a Zličíně ochutnávka kávy připravené ze směsi NERO. K ní budeme nabízet vánoční cukroví z dílny známé cukrářky Ivety Fabešové, která bude péct cukroví přímo na místě,“ dodává Jana Choroušová.

Společnost DATART INTERNATIONAL, a.s. je na našem trhu již 25 let. Svým zákazníkům nabízí mimo neustále aktualizovaného sortimentu i stejné ceny v prodejnách jako na internetu, záruku nejnižší ceny, základní instalaci výrobku zdarma a mnoho dalších služeb, které zpříjemní nejen nákup, ale samotné užívání zakoupeného zboží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…