DPP: Výluka provozu tramvají v oblasti Libeňského mostu

19.01.2018 20:07

Z důvodu rekonstrukce kanalizace, vodovodu, vozovek, chodníků a tramvajové trati v Zenklově ulici a havarijního stavu Libeňského mostu jsou obousměrně vyloučeny tramvajové úseky Palmovka – Bulovka (do 1. 6. 2018 cca 0:30 hod.) a Dělnická – Palmovka (do odvolání). Uvedená dopravní opatření jsou platná od 20. 1. 2018 (cca 4:30 hod.).

DPP: Výluka provozu tramvají v oblasti Libeňského mostu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Dopravního podniku hlavního města Prahy

Změny tramvajových linek
Linka č. 1
je ve směru od Sídliště Petřiny zkrácena do zastávky Dělnická – dále pokračuje jako linka č. 6 ve směru Kubánské náměstí.
Linka č. 3 je ve směru z centra zkrácena do zastávky Palmovka v ulici Sokolovské a dále pokračuje jako linka č. 31 přes zastávky Palmovka v ul. Na Žertvách, Palmovka v ul. Zenklově a Ohrada na Spojovací.
Linka č. 6 je ve směru od Kubánského náměstí zkrácena do zastávky Dělnická – dále pokračuje jako linka č. 1 ve směru Sídliště Petřiny.
Linka č. 10 je zrušena (nahrazena posílením provozu linky č. 16).
Linka č. 14 je ve směru od Spořilova ze zastávky Dělnická odkloněna přes zastávku Nádraží Holešovice do obratiště Výstaviště Holešovice, kde je ukončena.
Linka č. 16 je provozována v trase Lehovec – Sídliště Řepy, jsou zkráceny intervaly linky, vybrané spoje jsou ve směru z centra ukončeny v zastávkách Kotlářka a Nádraží Vysočany.
Spoje linky č. 17 ukončené standardně v obratišti Výstaviště Holešovice jsou prodlouženy do zastávky Kobylisy (nástupní zastávka je Březiněveská).
Linka č. 24 je ve směru od Kubánského náměstí zkrácena do zastávky Palmovka v ul. Na Žertvách (nástupní zastávka je v ul. Sokolovské).
Linka č. 25 je v úseku Vltavská – Palmovka odkloněna přes zastávky Těšnov, Florenc a Invalidovna.
Linka č. 94 je v úseku Dělnická – Palmovka odkloněna přes zastávky Vltavská, Florenc a Invalidovna.
Linka č. 95 je ve směru od Ústředních dílen DP zkrácena do zastávky Palmovka v ulici Sokolovské (nástupní zastávka je v ulici Na Žertvách).

Zavedení tramvajových linek denní provoz

  • 30 v trase Bulovka – Okrouhlická – Kobylisy – Ládví – Sídliště Ďáblice
  • 31 v trase Spojovací – Ohrada – Krejcárek – Palmovka (v ulici Sokolovské), dále pokračuje jako linka č. 3 přes zastávky Palmovka v ulici Na Žertvách a Palmovka v ulici Zenklově, odkud jede po pravidelné trase směr Nádraží Braník, resp. Sídliště Modřany

Změny v zastávkách tramvají
Zřizují se zastávky Vltavská (obousměrně) na předmostí Hlávkova mostu a Palmovka (obousměrně) v ulici Sokolovské.

Náhradní autobusová doprava
V denním provozu je zavedena náhradní autobusová doprava X10 v trase Palmovka – Vosmíkových – Bulovka.
V nočním provozu je zavedena náhradní autobusová doprava X95 v trase Palmovka – Vosmíkových – Bulovka – Ke Stírce – Kobylisy – Vozovna Kobylisy.

Změny v provozu autobusů
Na lince č. 156 se zřizují obousměrně zastávky Maniny (v ulici Dělnické u křižovatky s ulicí Jankovcovou) a Dělnická (směr Strossmayerovo náměstí v ulici Dělnické za křižovatkou s ulicí Dělnickou a směr Nádraží Holešovice v tramvajové zastávce ve směru od Pražské tržnice).
Nově se zavádí linka X156 v trase Nádraží Holešovice – U Vody – Přívozní – Přístav Holešovice – Maniny – Tusarova – Dělnická – Maniny – Přístav Holešovice – Přívozní – U Vody – Nádraží Holešovice.
Linka č. 201 je v pracovní dny posílena v trase Nádraží Holešovice – Bulovka vloženými spoji s označením X201.

Schémata najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…