FN Hradec Králové ukončila k 30. červnu 2022 provoz Infolinky COVID-19

01.07.2022 17:17 | Tisková zpráva

Fakultní nemocnice Hradec Králové k dnešnímu dni končí provoz Infolinky COVID-19, která byla v provozu od prosince 2020. Důvodem je výrazný pokles dotazů týkajících se problematiky očkování, testování a poskytování péče ve FN HK v souvislosti s pandemií COVID-19. Celkem linka, jejíž provoz podpořil Královéhradecký kraj, odbavila více než 30 tisíc dotazů.

FN Hradec Králové ukončila k 30. červnu 2022 provoz Infolinky COVID-19
Foto: fnhk.cz
Popisek: Fakultní nemocnice Hradec Králové

Telefonní linka 495 836 010 fungovala každý pracovní den od 7:30 do 15:30, nejvíce dotazů se zpočátku týkalo provozu Odběrového centra FN HK, které zajišťovalo antigenní i PCR testy, později se přidaly dotazy týkající se možnosti očkování. Zatímco během vrcholící pandemie COVID-19 volalo na linku přes 300 lidí denně, v posledních době to byli již jen jednotlivci.  V případě dotazů k očkování či cestování se mohou lidé obracet na celostátní Informační linku ke koronaviru 1221.

Fakultní nemocnice Hradec Králové eviduje v poslední době pouze jednotky pacientů s COVID-19, většinou se jedná o pacienty se zhoršeným zdravotním stavem kvůli jejich základnímu onemocnění. Nemocnice nadále zajišťuje provoz Odběrového centra COVID-19 i Očkovacího centra COVID-19, informace o jejich provozu je možné najít ZDE

reklama

COVID-19

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…