Financování přesně podle vás? Ano, s Kia Select!

17.02.2014 14:21

Kia přichází s novým financováním Kia Select. Pořídit si na splátky nový vůz Kia je nyní výhodnější než kdykoli předtím.

Financování přesně podle vás? Ano, s Kia Select!
Foto: Kia
Popisek: Kia

A jaký je princip produktu Kia Select, který přispěje k dalšímu zvýšení spokojenosti zákazníků značky? Nízké splátky v průběhu splátkového období (délku jeden až čtyři roky si zvolíte sami) a na jeho konci vaše rozhodnutí, co dál. Je jen na vás, zda si svůj vůz Kia ponecháte, vyměníte za nový, anebo jednoduše vrátíte bez doplatku.

S tímto novým produktem můžete financovat svůj vůz Kia tak, že zaplatíte jen část jeho pořizovací ceny. Po skončení splátkového období máte na výběr tři možnosti:

- Můžete si pořídit auto zcela nové. Ověřenou vysokou zůstatkovou hodnotu1) svého stávajícího vozu Kia využijete na zaplacení poslední navýšené splátky a na úhradu akontace na nový vůz. Vyškolený prodejce Kia samozřejmě vše vyřídí za vás.
- Další variantou financování Kia Select je ponechat si stávající auto i po skončení splátkového období a zůstatkovou hodnotu doplatit nebo si ji rozložit do měsíčních splátek.
- Třetí možností je vrácení auta leasingové společnosti bez jakýchkoli dalších nákladů po skončení splátkového období, přestože jste ještě nesplatili plnou cenu.

S produktem Kia Select zkrátka ovládáte financování svého vozu naplno a bez dalších poplatků při uzavření smlouvy. Více na http://select.kia.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…