Jaká je budoucnost stavebních materiálů? Odpoví další konference soutěže BEFFA 2014

30.05.2014 8:40

Inovativní materiály v detailu, komplexně a především prakticky představí odborníci z řad akademické sféry i vývojová oddělení předních světových výrobců stavebních materiálů na již čtvrté konferenci pořádané v rámci 2. ročníku Building Efficiency Awards 2014. Konference s názvem Inovativní materiály pro stavebnictví se koná ve čtvrtek 5. června od 9.00 h. v Richard Adam Gallery v brněnském areálu Vaňkovka.

Jaká je budoucnost stavebních materiálů? Odpoví další konference soutěže BEFFA 2014
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stavební práce, ilustrační foto

Jaké jsou nejžhavější novinky v nabídce stavebních materiálů na domácím i zahraničním trhu? Kam se ubírá trend a jaká bude jejich budoucnost?  Chytré materiály šetrné k životnímu prostředí, peněžence a přitom výjimečných kvalit a vlastností. Unikátní řešení pro stavbu, interiér i exteriér, která slibují výsledek pro komfortní bydlení i užívání budov. Nejen tato témata zazní na již čtvrté konferenci soutěže BEFFA 2014 s názvem Inovativní materiály pro stavebnictví.

Přednášky odborníků doplní přímo v sále galerie výstava a interaktivní prezentace jednotlivých inovativních materiálů, na které si tak budete moci i sáhnout a posoudit jejich kvality. Konference je určená pro architekty, projektanty, stavební a dodavatelské firmy, investory, developery i další odbornou veřejnost. Předběžný program konference najdete na webu soutěže  BEFFA 2014.

Generálním partnerem této konference i soutěže Building Efficiency Awards je skupina Saint-Gobain, zejména její divize Isover, Rigips a Weber. Záštitu soutěži, v jejímž rámci se konference koná, udělily Ministerstvo pro místní rozvoj, Ministerstvo životního prostředí, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Svaz podnikatelů ve stavebnictví, Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků a Slovenská komora stavebných inžinierov. Mediálním partnerem jsou časopisy vydavatelství Jaga Media ASB, Realizace staveb a Home a časopis Stavitel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…