Letiště Praha: Zabalte si kufry a poleťte s námi online do třídírny zavazadel

04.05.2021 11:48

Připravte si kufry, pražské letiště vás opět vezme do svého zákulisí. V dalším dílu online exkurze a na přání diváků Letiště Praha otevře exkluzivní prostor třídírny zavazadel. Po údržbě letištních ploch a návštěvě u hasičů tak jde již o třetí přenos v řadě, který bude, stejně jako ty předchozí, k vidění na Youtube kanálu letiště, a to už ve středu 5. května od 17:00. Pro všechny zájemce je zdarma.

Letiště Praha: Zabalte si kufry a poleťte s námi online do třídírny zavazadel
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Než se všichni vydají na letní dovolenou, třeba do Chorvatska, kam Letiště Praha nabízí hned několik nových spojení, je tento livestream jedinečnou šancí poznat, co všechno se děje poté, kdy zavazadlo zmizí za odbavovací přepážkou. Průvodce také vysvětlí, jak systém dokáže přiřadit zavazadlo ke konkrétnímu letu a jaká je maximální kapacita třídírny jednotlivých terminálů.

„Jsme rádi, že o online exkurze je tak velký zájem. Druhý díl zhlédlo přes deset tisíc lidí. Zakládáme si na tom, abychom byli s fanoušky letiště, letectví a cestování v pravidelném kontaktu. Proto jsme vyslyšeli jejich přání a domluvili další díl právě v třídírně,“ říká k třetímu dílu online projektu Marcela Tučníková, ředitelka Korporátní a marketingové komunikace Letiště Praha.

Průvodce se zaměří na to, jak je zajištěno řízení technologií obou třídíren, nebo jak se přesouvají zavazadla mezi terminály. Diváci se ještě dozvědí, kolik lidí musí každé zavazadlo vzít do ruky, jak se mění cestování z pohledu váhy a množství zavazadel a mnoho dalšího.

Do přenosu se diváci mohou opět zapojit přímo. V průběhu online vysílání mohou posílat dotazy skrze Youtube kanál nebo Instagram a Facebook letiště. Celý stream zůstane dostupný ke zpětnému zhlédnutí pouze následujících 48 hodin.

Třetí díl si diváci mohou pustit 5. května od 17:00 hodin na odkazu ZDE, kde budou vysílány postupně i další díly.

Pro informace o dalších online exkurzích ze zákulisí letiště a termínech doporučujeme sledovat oficiální profily pražského letiště na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…