MPO: Novým náměstkem člena vlády byl k 15. březnu 2017 jmenován Marek Ondroušek

15.03.2017 17:42

Náměstkem člena vlády – ministra průmyslu a obchodu, byl ke dni 15. března 2017 jmenován Bohuslavem Sobotkou, předsedou vlády České republiky, pověřeným řízením Ministerstva průmyslu a obchodu, Marek Ondroušek.

MPO: Novým náměstkem člena vlády byl k 15. březnu 2017 jmenován  Marek Ondroušek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo průmyslu a obchodu

Marek Ondroušek se narodil v listopadu 1985 v Praze. Absolvoval EKO GYMNÁZIUM Praha a v současné době dokončuje studium na Vysoké škole finanční a správní v Praze, obor Aplikovaná informatika. Mluví plynně anglicky a částečně německy. Je odborníkem v oblasti výpočetní techniky, ovládá programovací jazyky a databáze.

Od ledna 2012 působil jako analytik České strany sociálně demokratické, následně se stal vedoucím sekce pro odborné zázemí a archiv ČSSD se zaměřením na tvorbu programu a analýz. V letech 2014 a 2015 byl ředitelem Odboru analýz a informací v sekci kabinetu předsedy vlády na Úřadu vlády České republiky. Od července 2015 působil jako náměstek ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu. Nad rámec činnosti náměstka člena vlády bude spolupracovat na koordinaci agendy elektronických komunikací a digitalizace. 

Komerční tisková zpráva

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…