Mikulášské odpoledne s Dopravním podnikem již tuto sobotu

02.12.2016 18:49

Populární postavičky v historické tramvaji, nadílka pod starobylými krovy střešovické vozovny a k tomu pestrý program pro celou rodinu, při kterém se rozhodně nebudou nudit děti ani dospělí, to je nabídka Mikulášského odpoledne s Dopravním podnikem hl. m. Prahy (DPP), jež se uskuteční v sobotu 3. prosince 2016 od 13.00 do 18.00 hodin.

Mikulášské odpoledne s Dopravním podnikem již tuto sobotu
Foto: DPP
Popisek: Mikulášské odpoledne s Dopravním podnikem

Mikulášské odpoledne DPP s programem pro děti je každoročně oblíbenou a vyhledávanou akcí. Během Mikulášského odpoledne v historické budově vozovny Střešovice v Patočkově ulici na Praze 6 si rodiče budou moci s dětmi vyrobit vánoční dekorace, vyzkoušet, jak snadno se dají vytvořit originální vánoční ozdoby, veselé vánoční kolíčky, magnetky nebo stále populární odznáčky a placky. Pro děti všech věkových kategorií budou připraveny také různé skládačky,  vystřihovánky a omalovánky s vánoční i dopravní tematikou. Chybět samozřejmě nebude ani tradiční zdobení perníčků.

„Mikulášské odpoledne s DPP je již tradiční oblíbená událost, při níž se můžeme všichni společně setkat, v tomto předvánočním čase se na chvíli zastavit a pobavit se spolu se svými kolegy či přáteli. Přijměte mé srdečné pozvání a doražte se svými dětmi, malými dopraváčky, pro které jsme připravili bohatý program i nadílku,“ uvedl Martin Gillar, generální ředitel a předseda představenstva DPP.

Děti se budou moci zapojit do vánočně laděných her např. 'Nenech se chytit čertem', 'Lovení vánočních kaprů' či 'Mikulášské košíkové', nebo do dopraváckých soutěží, v nichž si i rodiče budou moci s dětmi projet slalom s autobusem, zakoulet si do depa nebo na čas složit velké tramvajové puzzle. Za své úspěchy získají malí luštitelé a sportovci jako odměnu razítka, které pak vymění u Mikulášova kola štěstí za sladkosti a dárky od DPP. Nadílku budou děti získávat i za recitaci básničky nebo zazpívání písničky. Jako bonus se pak budou moci všichni na památku vyfotit s čertem a andělem v oblíbeném fotokoutku.

Pro nejmenší návštěvníky je připraveno pásmo pohádek loutkového divadélka. To odehraje během odpoledne celkem čtyři třicetiminutová představení, která začínají ve 13.30, 14.30, 15.30 a 16.30 hodin.

Součástí Mikulášského odpoledne s DPP bude i vypravení historické soupravy metra Ečs, v níž potkáte čerta s andělem, kteří budou mít připravené drobné odměny pro děti. Z metra bude možné přestoupit ve stanici Hradčanská na tramvaj mířící do vozovny Střešovice, kde na děti bude čekat nejen Mikuláš, ale i zábavný program až do 18.00 hodin.

Více informací naleznete také zde: http://www.dpp.cz/mikulasske-odpoledne-ve-vozovne-stresovice/.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

7:23 Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

Již 1. května začne návštěvnická sezóna v Benešově vile a stejně jako ta předchozí nabídne rozšíření…