Ministerstvo zemědělství zve na sektorovou misi v oblasti zemědělství a potravinářství Kuba

25.06.2016 18:41

Ministerstvo zemědělství a Svaz průmyslu a dopravy České republiky si dovolují pozvat české firmy se zájmem o vývoz zemědělské techniky, hnojiv, potravin, nápojů, potravinářských technologií a dalších produktů na kubánský trh k účasti na Sektorové misi v oblasti zemědělství a potravinářství, která se uskuteční v termínu 19. – 22. 9. 2016.

Ministerstvo zemědělství zve na sektorovou misi v oblasti zemědělství a potravinářství Kuba
Foto: mze.cz
Popisek: Ministerstvo zemědělství ČR

Delegace ČR bude vedena na úrovni náměstka ministra zemědělství. Cílem mise a projektu je zprostředkování kontaktů mezi českými podnikateli, kubánskými státními podniky a Kubánskou obchodní komorou. Doprovodná podnikatelská mise je zaměřena zejména na tyto oblasti:

  • zemědělská technika, potravinářství a potravinářské technologie, zemědělské komodity, trvanlivé potraviny, konzervy a hnojiva.

Program bude připraven v úzké spolupráci se zastupitelským úřadem na Kubě, případně také s Česko-kubánskou smíšenou obchodní komorou a bude podpořen z projektu na podporu ekonomické diplomacie Ministerstva zahraničních věcí ČR, jehož realizaci finančně podpořilo Ministerstvo zemědělství.

Plánovanou součástí je business fórum s přednáškami, jednání na kubánském ministerstvu zemědělství, kontakty s podniky zahraničního obchodu a jednání s Kubánskou obchodní komorou, případně další návštěvy dle zaměření účastníků.

Vzhledem k omezené dostupnosti letenek a ubytování je potřeba se rozhodnout co nejdříve závazně k účasti. Jména osob, která se budou účastnit, zašlete prosím na e-mail ZDE. (Mgr. PAVEL FÁRA, Zástupce ředitele, SVAZ PRŮMYSLU A DOPRAVY ČR)

Praktické informace:

  • Letenky: 1) Aeroflot 20 000,- 2) Lufthansa + Kormoran 24 000,- 3) KLM a AirFrance kolem 40 000,- (může se značně lišit dle data nákupu, ceny platné k 17. 6.)
  • Ubytování: 10 000,- na dobu pobytu (4 noci).
  • Business vízum: cca 900,-
  • Další náklady jsou spojeny s účastí a prací organizačního pracovníka Svazu průmyslu a dopravy ČR a s výrobou katalogu účastníků v tištěné podobě ve španělštině.
  • Celková cena: cca 50 000– 55 000,- (dle ceny letenky)

Pozn:

  • letenku hradí každý účastník zvlášť - Svaz průmyslu a dopravy doporučí lety a zprostředkovatelskou agenturu. Upozorňujeme, že storno letenky po jejím vystavení je téměř 100% a ceny se s blížícím datem cesty mohou značně zvyšovat
  • ubytování bude zajištěno hromadně
  • náklady (mimo letenky) budou uhrazeny zálohovou formou Svazu průmyslu a dopravy ČR, který zašle závaznou objednávku a fakturu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

19:02 Hospodářská komora pomůže podnikatelům s podáním elektronického daňového přiznání

Už jen přibližně dva týdny – do 2. května – mají podnikatelé čas na elektronické podání daňového při…