Moravskoslezský kraj: Úřad i kraj mají prestižní ocenění Národní rady kvality ČR

24.11.2016 17:31

Krajský úřad Moravskoslezského kraje (KÚ MSK) i Moravskoslezský kraj získal dvě prestižní ocenění v soutěži Národní ceny kvality ČR. Cílem soutěže, kterou každým rokem vyhlašuje Rada kvality ČR při MPO, je ocenění firem, organizací veřejného sektoru a obcí, které vykonávají svou činnost s důrazem na kvalitu a jsou aktivní na poli společenské odpovědnosti.

Moravskoslezský kraj: Úřad i kraj mají prestižní ocenění Národní rady kvality ČR
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Moravskoslezský kraj získal prestižní Ocenění za dlouholetou spolupráci za úspěšné naplňování pilotního projektu Moravskoslezského kraje, MPO ČR a Rady kvality při propagaci myšlenek kvality a společenské odpovědnosti ve všech druzích činnosti hospodářských a správních subjektů cestou projektu Cena hejtmana Moravskoslezského kraje za společenskou odpovědnost. Soutěž je v kraji respektována firmami i obcemi a v loňském roce se jí zúčastnilo již 70 soutěžících. Nový ročník byl vyhlášen na každoroční konferenci společenské odpovědnosti v budově KÚ MSK.

Ocenění Národní ceny kvality ČR v programu START PLUS obdržel Krajský úřad Moravskoslezského kraje za posouzení činnosti úřadu formou sebehodnocení, z něhož vyplynulo, že úřad vykonává svou činnost výrazně nad rámec stanovený zákony a předpisy a klade přitom důraz na vstřícný a otevřený přístup ke klientům i zaměstnancům s ohledem na životní prostředí. „Ocenění naší práce si velmi vážíme. I když by měl být maximálně vstřícný přístup ke klientům u každé organizace samozřejmostí, vždy se dá udělat i něco navíc, což v případě našeho krajského úřadu prokázalo šetření. To „něco navíc“ ovšem závisí na jednotlivých lidech, kteří v organizaci pracují. A právě těm bych chtěl poděkovat, protože se zasloužili o získání této ceny,“ sdělil Tomáš Kotyza, ředitel Krajského úřadu Moravskoslezského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…