Na Teplárenských dnech se uzavřou obchody za desítky milionů

14.03.2014 11:13

Ve dnech 15. – 17. dubna 2014 se v Hradci Králové potkají špičkoví odborníci, technici i laici, zajímající se o teplárenství a energetiku. Uskuteční se totiž výstava a konference s názvem Teplárenské dny 2014, na kterou se chystají stovky lidí z České republiky i zahraničí.

Na Teplárenských dnech se uzavřou obchody za desítky milionů
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Letošní rok bude průlomovou změnou Teplárenských dnů. Dvacátý ročník rozšíří cílovou skupinu o energetiku průmyslových podniků a energetiku měst a obcí. Mottem letošního ročníku je zvýšení účinnosti, snížení energetické náročnosti a zájem spotřebitelů, nejen těch koncových, ale i výrobních společností. „Chtěli jsme Teplárenským dnům k 20. výročí nadělit změny, a proto jsme zařadili do programu Energetické fórum Královéhradeckého a Pardubického kraje, na kterém očekáváme nejen silné zastoupení měst, obcí a průmyslových podniků, které řeší snížení energetické náročnosti a zvýšení účinnosti, ale i účast laické veřejnosti,“ komentuje Adéla Trávníčková, jednatelka pořadatelské agentury Parexpo.

 V loňském roce se na Teplárenských dnech uzavřely obchody za desítky milionů. Výstavy se účastnilo téměř 60 společností, mezi kterými nechyběla známá jména jako BOSH termotechnika, Strojconsult Litvínov, WILO Praha a mnozí další. „Díky rozšíření cílových skupin, u kterých je o Teplárenské dny velký zájem, v letošním roce očekáváme nárůst v počtu i výši uzavřených obchodů,“ svěřuje se Adéla Trávníčková.

Teplárenské dny míří na celou Evropu

Během třech dní navštíví výstavu i konference zahraniční hosté. „Vystavovatelé budou z celé Evropy, ale i v rámci přednášek přivítáme velmi zajímavé hosty. Již teď je nahlášeno velké množství účastníků na přednášky finských hostů, kteří se budou zabývat spalováním tuhého alternativního paliva a problémům zanášení výhřevných ploch při spalování alternativních tuhých paliv. Jsme velmi rádi, že naše pozvání na konferenci přijali,“ uzavírají pořadatelé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…