Nejvyšší příliv nových klientů má ZP MV ČR

26.07.2015 8:25

Nejvyšší příliv nových klientů na rok 2016 má Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR. Přihlásilo se k ní přes 28 800 nových klientů a celkový výsledek, tedy rozdíl mezi příchody a odchody, činí plus 17 581 klientů – nejvíce ze všech sedmi zdravotních pojišťoven, působících na českém trhu.

Nejvyšší příliv nových klientů má ZP MV ČR
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Stávající klienti ZP MV ČR potvrdili, že jsou pojištěni u důvěryhodné, stabilní a finančně silné zdravotní pojišťovny, která se o ně dokáže postarat a proto jí zůstávají věrní. Pojišťovna 211 bude mít od ledna 2016 více než 1 270 000 klientů. „Jsme rádi, že se takové množství občanů rozhodlo přijít k ZP MV ČR, že vzrostl počet klientů ve všech regionech a že máme kladné saldo se všemi zbývajícími zdravotními pojišťovnami. Čeho si opravdu velmi vážíme, je stabilita našich klientů, kteří ZP MV ČR zůstávají věrní. Je to pro nás velký závazek,“ okomentoval vývoj v počtu klientů generální ředitel ZP MV ČR Jaromír Gajdáček, podle kterého se tak i letos potvrdil trend minulých let.

ZP MV ČR je schopna dlouhodobě bez výkyvů a bez finanční výpomoci státu platit svým klientům nákladnou a moderní zdravotní péči, má jedny z nejnižších provozních nákladů, takže si mohla dovolit postupně převést celkem 660 milionů korun z provozního fondu ve prospěch léčení svých klientů, na prevenci vydala loni 110 milionů korun a může se pochlubit bezkonkurenčně nejvyšší produktivitou práce ze všech zdravotních pojišťoven na trhu: „ZP MV ČR je otevřena všem občanům, kteří mají zájem o kvalitní zdravotní péči a pojištění,“ dodal generální ředitel Jaromír Gajdáček.

Děkujeme!

Vaše ZP 211

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…