Nemocnice Náchod: Omezení míst pro parkování a průchodu areálem

13.04.2018 9:51

od 10. dubna 2018 bylo předáno staveniště pro realizaci stavby modernizace náchodské nemocnice. Během této rekonstrukce dojde v areálu dolní nemocnice ke značnému omezení míst pro parkování. Současně bude také omezen průchod areálem nemocnice.

Nemocnice Náchod: Omezení míst pro parkování a průchodu areálem
Foto: Zdravotnický holding Královéhradeckého kraje a. s.
Popisek: Oblastní nemocnice Náchod

Z tohoto důvodu bychom Vás rádi požádali o trpělivost. Přijměte prosím naši omluvu za nekomfort, který Vám, coby našim stálým klientům, tato omezení přinesou. Z tohoto důvodu Vás žádáme, pokud máte možnost použít jiného dopravního prostředku než osobního automobilu k přepravě do nemocnice, použijte jej.

Z výše uvedených důvodů Vás prosíme i o zvýšenou opatrnost při procházení areálem nemocnice.

Další informace pro návštěvníky nemocnice

Vzhledem k zásadnímu snížení parkovacích míst v areálu nemocnice, bude zhotovitel stavby postupně zřizovat nová parkovací místa v jednosměrných ulicích, které ústí do ulice Nemocniční v řádu několika následujících dnů.

Parkoviště pod ambulantním pavilonem bude rozděleno na dvě části - část určenou pro pacienty a návštěvy s max. parkovací dobou 4 hod. a dále pro zaměstnance nemocnice.

Přístup do jednotlivých pavilonů

Přístup do pavilonu E pro DZS, imobilní pacienty a zásobování bude do doby otevření vchodu z ulice Nemocniční řešen vjezdem z ulice Nemocniční (doposud uzavřená prostřední brána) po stávající vnitřní komunikaci k pavilonu E, vjezd bude kontrolován hlídací službou zhotovitele stavby; tento vjezd bude po dobu cca 3 měsíců využíván pro zásobování pavilonu G, H, L.

V horizontu cca jednoho měsíce bude zprovozněn vstup do pavilonu D a E z ulice Nemocniční (viz legenda 2, červené), poté dojde k uzavření vjezdu k pavilonu E "ze dvora" .

V první fázi dojde k bourání hospodářské budovy a tím k uzávěře spojovacího koridoru pro zaměstnance nemocnice a pro mobilní pacienty bude zachován chodník podél pavilonu A, B, D (viz legenda zelené a X); transport imobilních pacientů v doprovodu zaměstnance nemocnice je zajištěn technickým podlažím ARO; mobilním pacientům a zaměstnancům, kteří nejsou doprovodem imobilního pacienta, nebude průchod oddělením ARO umožněn a bude nutné jít vně budovy.

V dostatečném předstihu vás budeme informovat o následujících krocích a to v návaznosti na komunikaci se stavbou.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…