Oficiálním pivem Baníku je Radegast

14.10.2012 11:46

Radegast se stal novým partnerem fotbalového klubu Baník Ostrava.

Oficiálním pivem Baníku je Radegast
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pivo

Chce podpořit ambici Baníku vrátit se mezi úspěšné české a evropské fotbalové týmy. Smlouva mezi klubem a Radegastem byla uzavřena na dva roky. Spolupráce přinese nejen důležitou finanční podporu tradičního klubu, ale také zajímavé dlouhodobé projekty pro fanoušky. Prvním konkrétním projektem je partnerství Radegastu v rámci oslav 90 let Baníku, které jsou velkou událostí pro celý region.

Hlavní důvod spojení Radegastu s Baníkem přibližuje manažer Karel Kraus: „Baník je symbolem severní Moravy, má fanoušky napříč regionem a reprezentuje ho za jeho hranicemi. A totéž platí i o Radegastu. Vzájemná spolupráce dvou tradičních moravských subjektů je logická a jsem rád, že jsme dospěli k dohodě. Klubu věříme, a proto jsme uzavřeli dvouletou smlouvu.“

Z nového partnera má radost předseda představenstva FC Baník Ostrava Petr Šafarčík: „Radegast je významnou značkou  regionu a její podpora a důvěra v Baník je pro klub důležitá. Těším se na společné projekty a akce pro fanoušky.“

První konkrétní výsledek spolupráce je partnerství Radegastu na oslavách 90. let Baníku, které proběhnou už tuto sobotu na Bazalech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

13:04 ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

S maximální opatrností okroužkoval odborník z Jihočeského ornitologického klubu čtrnáct ptáčků v těs…