Organizaci Dejme dětem šanci pomohla olympionička, herečka i plastický chirurg

02.10.2014 15:35

Restaurace T.G.I. Friday´s pomáhá již od loňského roku dětem z dětských domovů prostřednictvím neziskové organizace Dejme dětem šanci. Včera se na slavnostní párty u příležitosti znovuotevření restaurace T.G.I. Friday´s v Praze Na Příkopě sešlo hned několik známých tváří.

Organizaci Dejme dětem šanci pomohla olympionička, herečka i plastický chirurg
Foto: Dejme dětem šanci
Popisek: Do akce organizace Dejme dětem šanci se zapojili i Barbora Špotáková, Jan Měšťák a Lucie Benešová.

Nechyběla dvojnásobná olympijská vítězka Barbora Špotáková, drinky odvážně míchala herečka Lucie Benešová a že opravdu umí pracovat s nožem, předvedl při krájení dortu věhlasný plastický chirurg docent Jan Měšťák. Všichni tři jmenovaní jsou patrony neziskové organizace Dejme dětem šanci, jejíž zástupci převzali v průběhu večera od generálního manažera restaurace Petra Vlastníka šek v hodnotě 50 000,- Kč. Navíc po celý měsíc říjen bude v restauraci probíhat akce, kdy 5,- Kč z každého hamburgeru půjde na podporu dětí z dětských domovů.

„Podpory ze strany T.G.I. Friday´s si velice vážíme. Mimo finanční podpory je pro nás velice přínosné i to, že se o nás prostřednictvím prodejní akce dozvědí zákazníci restaurace, kteří se mohou do podpory dětí následně zapojit“, říká ředitelka a zakladatelka Dejme dětem šanci Michaela Chovancová.

Již příští víkend T.G.I. Friday´s poskytne již po druhé formou daru slavnostní oběd pro 36 dětí zařazených do Stipendijního programu v rámci projektu „Pomoz mi do života…“. Slavnostní oběd je součástí víkendového setkání s dětmi a loni si ho všechny děti velice užily. Do podpory konkrétních dětí se zapojili i jednotliví zaměstnanci restaurace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…