Podpořte české tenistky před Fed Cupem. Přijďte na jejich autogramiádu do Českého rozhlasu

05.11.2015 13:20

Všichni fanoušci českého tenisu mají jedinečnou příležitost získat autogramy našich nejlepších hráček. České reprezentantky v čele s Petrou Kvitovou a Lucií Šafářovou budou veřejnosti podpisy rozdávat 9. listopadu v prostorách foyer recepce Českého rozhlasu.

Podpořte české tenistky před Fed Cupem. Přijďte na jejich autogramiádu do Českého rozhlasu
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Cestu českých tenistek Fed Cupem jsme i letos podrobně sledovali a fandili jim. Radiožurnál přinášel pravidelné vstupy z jejich utkání. Těší nás, že se s našimi reprezentantkami budou moci lidé v Českém rozhlase setkat osobně, a podpořit je tak před finálovým zápasem s Ruskem,“ řekl šéfredaktor Radiožurnálu Jan Pokorný.

Autogramiáda českého fedcupového týmu se koná v pondělí 9. listopadu od 17.30 do 18.15 v prostorách foyer recepce Českého rozhlasu na Vinohradské ulici 12 v Praze.  Akce se zúčastní Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Karolína Plíšková, Barbora Strýcová, Denisa Allertová i nehrající kapitán Petr Pála.

V sobotu 14. listopadu se český fedcupový tým utká s týmem Ruska o vítězství v této prestižní týmové soutěži. Pokud se zadaří, česká reprezentace získá už čtvrtý titul za posledních 5 let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

20:48 Ministerstvo spravedlnosti: Partnerství pro otevřené vládnutí na roky 2025 a 2026

Ministerstvo spravedlnosti dnem 30. dubna 2024 vyhlašuje veřejné konzultace k přípravě nového Akčníh…