Policie ČR: Zahájení festivalu se obešlo bez komplikací

04.07.2017 10:16 | Zprávy

V pátek dne 30. 6. 2017 se uskutečnilo slavnostní zahájení festivalu a před hotelem Thermal a jeho blízkém okolí bylo velmi rušno. Mnoho návštěvníků festivalu se přišlo podívat na známe osobnosti filmu a těšili se že uvidí právě toho svého "herce". Policisté v tuto chvíli měli jiný úkol, a to zajistit veřejný pořádek. Podařilo se a slavnostní zahájení se obešlo bez komplikací.

Policie ČR: Zahájení festivalu se obešlo bez komplikací
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

V noci to už ovšem vypadalo jinak. Po půlnoci řešili karlovarští policisté několik výtržnictví. Na dva muže dokonce museli použít donucovací prostředky, přičemž na jednoho z nich opakovaně. Oba muži byli pod vlivem alkoholu, a tak noc strávili na záchytné stanici. Druhý den dopoledne museli své jednání na policejním oddělení vysvětlit.

Od soboty 1. 7. od 10 h byli k dispozici návštěvníkům festivalu 2 policisté a 1 strážník v Mobilním komunikačním a informačním centru. Během dne se přesunuli na tři různá stanoviště v centru Karlových Varů, kde odpovídali na desítky různých dotazů nejenom cizincům. Dotazy se často týkaly kde najít kavárnu, lázně, poštu, hotel a podobně.

Nedílnou součástí služeb mobilního centra je také pítko pro psy, ti osvěžením nepohrdli a majitelé čtyřnohých společníků tuto službu uvítali. Několik hostů festivalu si také přišlo ověřit, zda nejsou pod vlivem alkoholu, jelikož se chystali řídit vozidlo. Sobotní noc byla klidná oproti noci předtím. Žádné velké výtržnosti či rušení nočního klidu policisté nemuseli řešit.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…