Policie ČR postupuje při nákupu vozů Hyundai v souladu s uzavřenou smlouvou

18.10.2017 19:49

Dne 4. 4. 2017 byla uzavřena se společností Hyundai Motor Czech, s. r. o. rámcová smlouva na osobní automobily v policejním provedení. Jelikož se jedná o rámcovou smlouvu, odebírání vozidel probíhá podle potřeb a možností Policie ČR bez stanovení minimálního odebraného množství.

Policie ČR postupuje při nákupu vozů Hyundai v souladu s uzavřenou smlouvou
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

O tomto faktu byli všichni účastníci veřejné soutěže informováni. Doba platnosti rámcové smlouvy byla původně na roky 2016 a 2017. Předpokladem bylo uzavření rámcové smlouvy již v roce 2016, ale vzhledem k podání dvou námitek a návrhu k ÚOHS ze strany jednoho z účastníků zadávacího řízení nebylo možné smlouvu uzavřít v roce 2016.

Policie ČR objednala k dnešnímu dni 95 ks vozidel. Cena objednaných vozidel činí 44 025 660,- Kč včetně 21 % DPH. Konečný termín plněný dle rámcové smlouvy je 15. 12. 2017.

Policie ČR má na nákup veškeré dopravní techniky v roce 2017 vyčleněné finanční prostředky, z kterých musí nakoupit nejen policejní osobní vozidla, ale i civilní vozidla, autobusy, mikrobusy pro řešení dopravních nehod, speciální vozidla s měřicí technikou, vozidla pro ochrannou službu apod., aby mohla řádně plnit veškeré úkony spojené s činností Policie ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

7:44 CzechTourism: Dokonalé léto české kultury v Savonlinně nabízí operu, fotografické umění a pivo

Letos v létě představí Savonlinna českou kulturu v mnoha podobách. Hostovat zde bude prestižní Národ…