První česko-slovenský boyband představil název a pokřtil singl a klip

11.12.2014 13:38

Už nejsou bezejmenní! První česko-slovenský boyband, který vzešel z mezinárodního projektu Projekt boyband – Staň se hvězdou, již má svoje jméno. Pětice mladíku Matt, Marthy, Norbert, Peter a Mário, představili v Praze název i logo svého boybandu a současně pokřtili svůj první singl a videoklip. Kapela si říká UNITED5!

První česko-slovenský boyband představil název a pokřtil singl a klip
Foto: Nemoros
Popisek: Členové nově vznikající česko-slovenské chlapecké kapely.

Prvotinou UNITED5 je singl s názvem „Longest Summer“ , k němuž byl natočen zcela originální, velmi netradiční videoklip. Příběh jednoho pokoje představuje pět mladíků v různém historickém období, ale se stejným osudem na všemi básníky skloňované téma – láska. Připraveny jsou také další singly, které budou velmi brzo představeny.

Tiskové konference se kromě skupiny UNITED5 zúčastnili také kmotři projektu, legendární chlapecká skupina Lunetic a do Česka na oficiální představení UNITED5 přiletěl z Londýna světoznámý, britský producent Andrew Murray, který stojí za dosavadní prací mladíků, a který spolu se svým kolegou Denisem Ingoldsbym spolupracoval a spolupracuje s takovými světovými hvězdami, jako jsou Michael Jackson, Lionel Ritchie, Diana Ross, Christina Aguilera, Alicia Keys, s Dj Tiesto či dívčí duo Tatu…

Ještě před tím, než mohli být tito mladí talenti veřejně představeni, absolvovali velmi náročné a složité hlasové, hudební i choreografické tréninky a velmi pilně pracovali právě u britských producentů, kde také vznikl první singl.

„My jsme hledali především pěvecké talenty, kteří si naši podporu zaslouží a vybrali jsme dobře. Členové skupiny UNITED5 jsou skvělá a sehraná parta a zpěv doslova milují. Samozřejmě, jako všichni „začínající“ umělci mají před sebou složitou cestu a čeká je velké množství práce, ale první výsledky jejich práce ukazují, že jednou budou obě naše země velmi dobře reprezentovat “ uvedl český producent Roman Rossi ze společnosti NEMOROS.

„Skvělá práce. Gratuluji vám k výběru opravdu dobrých zpěváků. Jsem šťastný, že mohu být při tom“ prohlásil britský producent Andrew Murray po prvních hlasových zkouškách ve studiu.

Členové legendární skupiny Lunetic, z nichž – Aleš Lehký a Vašek Jelínek byli přímo u výběru adeptů do nového boybandu v rámci mezinárodního projektu, popřáli UNITED5, aby se jim dařilo. Přidali několik zásadních rad ze svých zkušeností a popřáli hodně štěstí, pevné nervy a trpělivost. Bez té to prostě v šoubyznysu a obzvlášť v tom českém zkrátka nejde.

„Všetko to, čo sa okolo nás deje, je pre nás nové. Cudzí ľudia, cudzé mesto a veci, o kterých sa nám ani nesnívalo. Za tie dva mesiace, čo sme spolu, sa mi splnilo už niekoľko snov a za to som naozaj vďačný ľuďom, ktorí do nás vkladajú svoje nádeje a chcú nám pomáhať. My by sme sa im za to radi nejako odvďačili a to tým, že na sebe makáme. Každý deň robíme maximum pre to, aby sme nikoho, ale hlavne samých seba nesklamali. Som ale strašne rád za to, že túto drinu, ktorú máme za sebou a pred sebou možem odvádzať práve s týmito štyrmi chalanmi. Neskutočne sme si sadli ako ľudia, čomu doteraz nerozumiem. Asi nás spája tá láska k hudbe, pretože keď sme spolu, viac spievame ako hovoríme. Sme vďační za príležitosť ktorú sme dostali a vážime si ju. Dúfame, že sa ľuďom budú naše pesničky páčiť a budú z nich mať aspoň takú radosť, ako my“ řekl za všechny členy boybandu UNITED5 Peter.

Matta, Martyho, Norberta, Petera a Mária teď kromě nahrávek a zpěvů čekají také promo akce a eventy nejen v Česku, ale i na Slovensku, kde absolvují sérii rozhovorů v médiích. Již brzy se můžeme těšit na další písně z britské produkce, které nyní usilovně připravují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…