Šest pedagogů bude usilovat o titul Zlatý Ámos 2015

07.03.2016 13:36

Semifinále ankety Zlatý Ámos ve čtvrtek 3. března rozhodlo o šestici finalistů. V zrcadlových sálech MŠMT o postup usilovalo čtrnáct pedagogů, kteří do semifinále postoupili z regionálních kol.

Šest pedagogů bude usilovat o titul Zlatý Ámos 2015
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Při slavnostním vyhlášení výsledků gratuloval finalistům náměstek ministryně Václav Pícl. Zároveň poděkoval všem pedagogům za jejich práci a slíbil, že se bude snažit, aby on sám byl také mezi učiteli oblíbeným náměstkem. A pak už předseda poroty MUDr. Jan Cimický oznámil jména šesti finalistů. Jsou to: Jan Flídr ze ZŠ 5. května ve Dvoře Králové nad Labem, Lenka Fréharová ze ZŠ B. Němcové v Zábřehu, Ivo Hasala ze ZŠ a Gymnázia Vítkov, Alena Michálková ze ZŠ a MŠ Černovice, Michal Pospíšil ze ZŠ U Tenisu v Přerově a Zuzana Štočková ze ZŠ Praha-Vinoř.

Finále ankety Zlatý Ámos proběhne v pátek 18. března od 14 do 16 hodin v hotelu Olšanka v Praze.

Dospělá porota uděluje titul Zlatý Ámos 2016, dětská porota, složená ze zástupců škol finalistů, uděluje titul Dětský Ámos 2016 a prostřednictvím SMS může každý zasáhnout do volby Ámose sympaťáka 2016. Partneři ankety Zlatý Ámos na finále zveřejní, komu udělí titul Nejoblíbenější učitel fyziky, Nejoblíbenější učitel chemie, Ámos češtinář a Matematický Ámos.

Slavnostní korunovace všech vítězů proběhne tradičně o den později, v sobotu 19. března na Galavečeru ankety Zlatý Ámos a Kantorském bále v Národním domě na Smíchově.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…