Společnost ČEZ uspěla na prestižní SABRE Awards, odváží si zlato za rumunský projekt Energetická knihovna

28.05.2017 8:16 | Zprávy

Zákaznická kampaň Energetická knihovna realizovaná rumunskou společností ČEZ Vanzare vyhrála zlatou medaili v podkategorii Balkánský region v mezinárodní soutěži public relations projektů SABRE Awards pro oblast EMEA.

Společnost ČEZ uspěla na prestižní SABRE Awards, odváží si zlato za rumunský projekt Energetická knihovna
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Kampaň uspěla v konkurenci 2400 dalších přihlášených, v regionu EMEA (Evropa, Blízký Východ, Afrika) byla jediným rumunským zástupcem. V rámci projektu Energetická knihovna motivovala ČEZ Vanzare zákazníky k přechodu od klasického papírového vyúčtování na elektronické prostřednictvím propojení se CSR kampaní zaměřenou na elektronizaci literárních děl pro zrakově postižené. Firma nejprve zřídila elektronickou knihovnu s téměř 140 knížkami rumunské i světové literatury převedenými do audio verze. Vůbec první audioknihu nahráli ve spolupráci s jejím autorem sami zaměstnanci. Následně informovala ČEZ Vanzare zákazníky, že za každého zákazníka, který začne fakturovat elektronicky, poskytne další příspěvek na rozšíření knihovny. Kampaň již v loňském roce uspěla na národní úrovni v soutěži Romaina PR Awards.

SABRE Awards je prestižní mezinárodní soutěž komunikačních a marketingových projektů organizovaná společností Holmes Group, světovým lídrem v PR a publikační činnosti, který se zaměřuje na výzkum a sledování trendů v oblasti Public Relations. Každoročně posuzuje přes 5000 projektů z celého světa, vyhlašování vítězů je rozděleno do kategorií podle zeměpisných oblastí (Severní Amerika, EMEA, Jižní Amerika, Jižní Asie a Asie-Pacifik).

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

22:28 HZS ČR: Přivítali jsme zahraniční delegaci ze Saska a Bavorska

Ve dnech 25.7 a 26. 7. se v budově GŘ HZS ČR uskutečnilo pracovní jednání se zástupci Saska a Bavors…