Společnost ČEZ uspěla na prestižní SABRE Awards, odváží si zlato za rumunský projekt Energetická knihovna

28.05.2017 8:16

Zákaznická kampaň Energetická knihovna realizovaná rumunskou společností ČEZ Vanzare vyhrála zlatou medaili v podkategorii Balkánský region v mezinárodní soutěži public relations projektů SABRE Awards pro oblast EMEA.

Společnost ČEZ uspěla na prestižní SABRE Awards, odváží si zlato za rumunský projekt Energetická knihovna
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Kampaň uspěla v konkurenci 2400 dalších přihlášených, v regionu EMEA (Evropa, Blízký Východ, Afrika) byla jediným rumunským zástupcem. V rámci projektu Energetická knihovna motivovala ČEZ Vanzare zákazníky k přechodu od klasického papírového vyúčtování na elektronické prostřednictvím propojení se CSR kampaní zaměřenou na elektronizaci literárních děl pro zrakově postižené. Firma nejprve zřídila elektronickou knihovnu s téměř 140 knížkami rumunské i světové literatury převedenými do audio verze. Vůbec první audioknihu nahráli ve spolupráci s jejím autorem sami zaměstnanci. Následně informovala ČEZ Vanzare zákazníky, že za každého zákazníka, který začne fakturovat elektronicky, poskytne další příspěvek na rozšíření knihovny. Kampaň již v loňském roce uspěla na národní úrovni v soutěži Romaina PR Awards.

SABRE Awards je prestižní mezinárodní soutěž komunikačních a marketingových projektů organizovaná společností Holmes Group, světovým lídrem v PR a publikační činnosti, který se zaměřuje na výzkum a sledování trendů v oblasti Public Relations. Každoročně posuzuje přes 5000 projektů z celého světa, vyhlašování vítězů je rozděleno do kategorií podle zeměpisných oblastí (Severní Amerika, EMEA, Jižní Amerika, Jižní Asie a Asie-Pacifik).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

HZS ČR: Hasiči v Česku vyjížděli k dvacítce požárů, které souvisely s pálením čarodějnic

13:04 HZS ČR: Hasiči v Česku vyjížděli k dvacítce požárů, které souvisely s pálením čarodějnic

Letošní pálení čarodějnic můžeme z pohledu hasičů zařadit mezi ty průměrné za posledních několik let…