TV Barrandov: Alice Bendová má zbrusu nový pořad

16.02.2018 15:20

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic, jež neustále zvyšuje svůj podíl na trhu sledovanosti – TV Barrandov –, přichází s další novinkou. Oblíbenou moderátorku Alici Bendovou uvidíte v novém pořadu U tebe nebo u mě, který slibuje velkou podívanou. To vše již dnes ve 21:20 v televizi Barrandov.

TV Barrandov: Alice Bendová má zbrusu nový pořad
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Od 16. února budou diváci krásnou Alici Bendovou, která moderuje pořad Paparazzi, vídat v televizi častěji. Na televizi Barrandov startuje nový pořad s názvem U tebe nebo u mě, kde bude slavné osobnosti zpovídat v prostředí, do nějž mohou nahlédnout jen vyvolení – v jejich domovech. Jako první navštíví herečku Veroniku Žilkovou a poté jejího kolegu Františka Ringo Čecha.

„Po formátu Paparazzi mám na TV Barrandov druhý vlastní pořad. Každý formát je úplně jiný, ale v každém se cítím dobře. U tebe nebo u mě je ale přesně to, co mě naplňuje. V rozhovorech se známými osobnostmi jdeme více do hloubky, není to jenom povídání o tom, co dělá, jak se má, ale řešíme i negativní příhody, které se v jejich životech odehrály. Zkrátka je to povídání o životě se vším všudy. A nejenže se podíváme k těmto lidem domů, ale budeme s nimi třeba i vařit, půjdeme na procházku a tak dále,“ navnadila diváky Alice Bendová.

„Naši diváci mají Alici Bendovou hodně rádi. Svědčí o tom oblíbenost jejích pořadů Paparazzi či Farmář hledá ženu, které se dlouhodobě umísťují na předních příčkách sledovanosti. Proto jsme se rozhodli nabídnout jí i náš další pořad a ona souhlasila. Jsme velmi rádi, že je v našem týmu tak schopný člověk,“ řekl generální ředitel Skupiny Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.

Nahlédněte nejen do duše, ale i do bytů našich celebrit. Sledujte premiérový díl pořadu dnes ve 21.20 v TV Barrandov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …