Trust: Ergonomická laserová myš pro přesnou kontrolu i na skleněném povrchu

23.09.2014 19:30

Společnost Trust, výrobce příslušenství pro široké spektrum digitálních přístrojů, představuje bezdrátovou myš Evo Advanced Laser Mouse. Zaujme atraktivní ergonomií, speciálními tlačítky, nastavitelnou citlivostí a vylepšeným laserovým senzorem.

Trust: Ergonomická laserová myš pro přesnou kontrolu i na skleněném povrchu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klávesnice

Jednoduché a účelné provedení

Laserová myš je vyvedena v matně černém designu s pogumovaným povrchem a lemováním z broušené oceli. Její křivky byly vyvinuty pro dlouhodobé a pohodlné držení, což dokazuje také rozšířená plocha pro palec. Nechybí standardní scrollovací kolečko na střední ose, pod kterým se nachází tlačítko na změnu DPI. Vrchní strana je doplněna o indikátory stavu baterie a nastavené citlivosti.

Myš určená pravákům má speciální tlačítka umístěná na levé straně u palce. Kromě prohlížečových Back&Next se zde nachází Windows tlačítko, odkazující do Start Menu, a Zoom In&Out.

Přesné ovládání s vylepšeným senzorem

Evo Advanced Laser Mouse nabízí vylepšený senzor pro přesnou kontrolu na jakémkoli povrchu a dokonce i na skle. Disponuje nastavitelnou citlivostí 800/1600/2400 DPI. Bezdrátové připojení zajišťuje USB přijímač skladovatelný v těle myši. Napájení je realizované dvěma AA bateriemi, které jsou součástí balení.

Evo Advanced Laser Mouse s 3 letou zárukou je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 1399 Kč s DPH v České republice a 49,99 euro s DPH na Slovensku.

O značce Trust

Trust je značka zaměřená na výrobu praktických digitálních doplňků pro stolní počítače, notebooky, tablety a smartphony. V rámci širokého portfolia jsou produkty vyvíjeny s důrazem na jednoduchost použití, praktický design a ideální poměr příznivé ceny a výkonu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…