V Zoo Zlín rozsvítí vánoční strom

11.12.2014 17:28

Letošní Vánoce zlínská zoo oficiálně přivítá v neděli 14. prosince. Společně rozsvítíme vánoční strom na nádvoří zámku Lešná. K naší velké radosti nám s rozsvícením pomůže velmi milá a vítaná návštěva, do vánoční zoologické zahrady zavítá trio oblíbených zlínských herců – Zdeněk Julina, Josef Koller a Marek Příkazký. Pánové si pro tuto příležitost připravili speciální překvapení. Všichni návštěvníci také mohou přinést různé dárky a dobroty pro zvířata a položit je právě pod vánoční strom zoo.

V Zoo Zlín rozsvítí vánoční strom
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vánoční ozdoba

Vánočně laděný program odstartuje na nádvoří zámku Lešná v 15.00 hod. Nabídne koledy, říkadla, vánoční tradice a zvyky ze Slovácka – konkrétně ze Skoronic u Kyjova, a to v podání skvělého folklórního souboru Děcka ze Skoronic. Zoo navíc chystá speciální překvapení pro všechny malé i dospělé návštěvníky. Náš dárek nejen zahřeje, ale také provoní celé nádvoří před zámkem Lešná.

Adventní návštěvu zlínské zoo zpestří i kouzelná světelná vánoční výzdoba. Díky tisícům drobných světel prostory hlavního vstupu, zámecký park a zámek Lešná ozdobí typické vánoční motivy – hvězdy, komety, vánoční stromky, zvonky nebo rampouchy. Tradiční motivy opět doplní světelné siluety exotických zvířat, návštěvníci se tak mohou těšit na „zářící“ slony, tapíry, nosorožce, rejnoky, žirafu, lachtana i supy. Krása světelné výzdoby samozřejmě naplno vynikne až po setmění, proto jsme se rozhodli v neděli 14. prosince a pak od úterý 23. prosince 2014 do čtvrtku 1. ledna 2015 prodloužit otvírací dobu zoo. Zlínská zoo tak bude po toto období otevřena od 8.30 do 18.00 hod.

Program rozsvícení vánočního stromu:

14.30 – 16.00   vánoční překvapení ZOO Zlín
Vánoční punč a svařené víno zdarma pro všechny

15.00   pásmo koled a vánočních zvyků ze Slovácka
Dětský folklórní soubor Děcka ze Skoronic

15.30    rozsvícení vánočního stromu s herci Zlínského divadla

Zlínská zoo je otevřena každý den v roce včetně Štědrého dne, vánočních svátků, Silvestra i Nového roku. Pro vstup do zoo mohou návštěvníci využít zvýhodněné vstupné, které pro dospělé činí 80 Kč, pro děti 40 Kč, studenti a senioři zaplatí 60 Kč. Nižší vstupné platí do 28. února 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…