iPad zdarma pro sdílení termografických dat Fluke

25.09.2014 15:58

Vygenerovat report z termografického měření na tabletu iPad přímo na místě nebo komunikovat o zjištěných problémech s kolegy či klientem je možné díky aplikaci Fluke Connect.

iPad zdarma pro sdílení termografických dat Fluke
Foto: Fluke
Popisek: Společnost Fluke Corporation

Ta šetří čas a peníze, umožňuje bezpečnější práci a využívá nejnovější technologie pro zvýšení produktivity. Tento pracovní postup se může stát běžně dostupný pro stovky termodiagnostiků, když využijí aktuální nabídky společnosti Fluke, která do konce roku 2014 k nákupu termokamery Fluke dodá Apple iPad zdarma.

Zákazníci, kteří si koupí termovizní kameru Fluke Ti105, Ti110 Ti125 mohou získat iPad® mini, a ti, kteří si zakoupí kameru Fluke Ti200, Ti300 Ti400 mohou získat iPad AIR® za podmínky, že nákup byl proveden mezi 1. 9. – 31. 12. 2014. Požadavky se provádí pomocí webové stránky Fluke a je následně vyžadován doklad o koupi.

Pro bezdrátové připojení s aplikací Fluke Connect je dnes dostupných více než dvacet přístrojů včetně digitálních multimetrů, termokamer, testerů izolace, procesních kalibrátorů, i specifických měřičů napětí, proudu a teploty.

Termovizní kamery Fluke , které jsou součástí nabídky, jsou vybaveny technologií IR-Fusion®, která slučuje infračervené a vizuální zobrazení do jednoho, a umožňuje rychleji objevit, diagnostikovat a komunikovat problémy. S technologií IR-Fusion lze přesně dokumentovat problémové oblasti díky možnosti prohlížet snímky v plně infračerveném spektru, ve sloučené podobě s různou intenzitou nebo v plně viditelné spektru. Kamery jsou dodávány s profesionálním softwarem pro analýzu a reporting - SmartView® - který poskytuje sadu nástrojů pro analýzu, reportování, prohlížení, anotaci a úpravy infračervených snímků.

Termokamery Fluke Ti110 a Ti125 jsou vybaveny systémem IR-OptiFlex™, který nabízí automatické zaostřování s možností manuálního zaostření pro blízké záběry; systémem IR-PhotoNotes™ pro zachycení až tří digitálních fotografií pro jeden termografický záznam, což umožňuje přesný popis sledovaného zařízení, výrobních štítků, popisků a dalších užitečných informací. Dále jsou vybaveny hlasovými poznámkami a možností nahrávat videa ve viditelném i infračerveném spektru. To umožňuje uživateli sledovat procesy v průběhu času, hledat řešení snímek po snímku a vytvářet reporty doplněné o videozáznam.

Poslední funkcí je elektronický kompas pro přesnější určení polohy měřeného zařízení i sledovaného problému.

Termokamery Fluke Ti200, Ti300 a Ti400 jsou vybaveny funkcí LaserSharp™ Auto Focus, která k zaostřování využívá laseru, a lze tak pokaždé zajistit ostré snímky měřeného objektu. Mezi jejich další funkce patří záznam GPS pozice, nahrávání a streamování živého videa, zodolněný kapacitní dotykový displej pro rychlé ovládání, IR-PhotoNotes™, vyměnitelné dobíjecí baterie s indikátory úrovně nabití a možnost měření vysokých teplot až do 1200 °C (u modelu Ti400).

Systém Fluke Connect umožňuje přístup k záznamům pro všechny členy týmu, ať jsou kdekoli, a současně zvyšuje bezpečnost techniků pracujících se zařízeními pod napětím. Technici mohou automaticky ukládat měření a infračervené snímky na úložiště Fluke Cloud™ odkudkoliv, aniž by si museli cokoliv zapisovat. Všichni v týmu s tabletem iPad nebo chytrým telefonem a s aplikací si tyto data mohou zobrazit. Práci v týmu pak dále zjednodušují videohovory ShareLive™, kdy technici mohou sdílet měření s ostatními členy týmu v reálném čase a získat schválení pro opravy nebo získat odpovědi bez nutnosti opustit měřené zařízení.

Pro více informací o produktech Fluke, prosím navštivte www.fluke.cz

O společnosti Fluke

Společnost Fluke, založená v roce 1948, je významný světový výrobce kompaktních profesionálních elektronických měřicích přístrojů. Zákazníky společnosti Fluke jsou technici, konstruktéři, elektrikáři a metrologové, kteří instalují, vyhledávají poruchy a spravují průmyslové elektrické a elektronické vybavení nebo kalibrační procesy.

Fluke je registrovaná obchodní známka společnosti Fluke ve Spojených státech amerických a dalších zemích. Uvedené názvy existujících společností a produktů mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků. Další informace naleznete na webu společnosti Fluke.

Sledujte společnost Fluke na síti Facebook (www.facebook.com/flukeczsk).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…