LBBW Bank CZ partnerem České advokátní komory

17.09.2012 13:01

LBBW Bank CZ uzavřela v září tohoto roku partnerství s Českou advokátní komorou (ČAK) a potvrdila tak dlouhodobou strategii intenzivní péče o klienty ze segmentu svobodných povolání. LBBW Bank CZ se zároveň stala hlavním partnerem soutěže Právník roku 2012, kterou pořádají Česká advokátní komora a společnost EPRAVO.CZ

LBBW Bank CZ partnerem České advokátní komory
Foto: LBBW Bank
Popisek: LBBW Bank

LBBW Bank CZ uzavřela na základě dosavadní úspěšné spolupráce s mnoha klienty z řad advokátních firem i jednotlivců partnerství s Českou advokátní komorou. Slavnostní potvrzení spolupráce proběhlo podpisem partnerské smlouvy.

„Rozšiřování partnerských a obchodních vztahů i portfolia patří  k základní strategii naší banky. Partnerství s největším odborným právnickým sdružením v České republice je dalším logickým krokem k posílení naší spolupráce se specifickým segmentem právních služeb,“ okomentoval spolupráci Boris Čuchran, člen představenstva LBBW Bank CZ.

LBBW Bank CZ se dlouhodobě věnuje poskytování služeb a speciálních bankovních produktů pro oblast práva, např. advokacie, notářství, soudní znalectví apod. (nabízí speciální produkty, např. IQ Profesní účet, IQ Podnikatelský účet a Účet úschov) a o advokáty se starají bankéři – specialisté, kteří dobře rozumí požadavkům advokátů.

LBBW Bank CZ a.s. působí na českém trhu již od roku 1991 a za tuto dobu si zde vybudovala pozici moderní a universální banky. Jejím 100% akcionářem je od 1. 9. 2008 Landesbank Baden-Württemberg (LBBW). LBBW Bank CZ a.s. poskytuje kvalitní služby v oblastech firemního, osobního, investičního a mezinárodního bankovnictví a také v oblasti aktivit na finančních trzích.

V roce 2011 získala v soutěži Nejlepší banka 2011 kromě úspěšného umístění jednotlivých produktů třetí místo v kategorii Klientsky nejpřívětivější banka roku 2011. V roce 2008 byla LBBW Bank odborníky vyhlášena jako třetí Nejdynamičtější banka roku v soutěži „Banka roku". 

Landesbank Baden-Württemberg (LBBW) je jak komerční bankou, tak centrální bankou spořitelen v Baden-Württembersku, Sasku a Porýní-Falcku. Podle bilanční sumy ve výši 373.1 mld. EUR  (údaj k 31.12. 2011), je LBBW jednou z největších bank v Německu a její klíčový trh Baden-Württemberska je tím nejdůležitějším. Klíčovými aktivitami je poskytování služeb soukromým osobám, stejně tak i firemním klientům, zejména malým a středně velkým společnostem a spořitelnám. Dále se banka zaměřuje na financování nemovitostí, obchodování na kapitálových trzích s bankami, spořitelnami a institucionálními investory. Společně se svými regionálními bankami  Baden-Württembergische Bank (BW-Bank), Rheinland-Pfalz Bank a Sachsen Bank, obsluhuje LBBW více než jeden milión soukromých osob a 25 000 firemních klientů ve více než 200 pobočkách, přičemž již mnoho let byly hlavní bankou pro většinu těchto klientů.  LBBW je jednou z největších bank v Německu. Centrála LBBW se nachází ve Stuttgartu, Karlsruhe, Mannheimu a v Mohuči.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …