Reebok představuje novou lifestylovou kolekci ve stylu hvězd

06.10.2012 14:48

Značka Reebok soustavně posouvá hranice inovace v oblasti sportu a technologií.

Reebok představuje novou lifestylovou kolekci ve stylu hvězd
Foto: red
Popisek: Reebok

Mnohé z modelů bot této značky se staly legendami a mají své nadšené příznivce po celém světě. Jednou z nich je také zpěvačka Alicia Keys, držitelka čtrnácti sošek Grammy, která se stala součástí globální kampaně Reebok Classics, a to prostřednictvím uvedení limitované kolekce, jež se dostane do České republiky na jaře 2013. Nová kolekce Reebok Classics klade důraz na dokonale propracovaný vintage look a vysokou kvalitu.

Společnost Reebok si uvědomuje, že pro vznik opravdové klasiky je zapotřebí touha po dokonalosti, dynamická tvořivá vize a průkopnický duch. Jako velvyslanci značky tak byli vybráni populární hudebníci, kteří takové hodnoty vyznávají. Díky své energii, nadšení a zápalu mají tito umělci naději, že také jejich tvorba se zařadí mezi “Classics“.

Styl podle hudebních ikon

Hlavním propagátorem exkluzivních modelů z kolekce Reebok Classics se stala zpěvačka Alicia Keys. „Fanouškem Reeboku jsem od chvíle, kdy jsem si poprvé obula pár 5411 (legendární model obuvi Reebok Freestyle),“ říká Keys a dodává: „Reebok patří mezi časem ověřené značky a spolupráce s ní mi připadala naprosto přirozená. Byla to skvělá zkušenost, která mi pomohla odhalit úplně nový rozměr tvořivosti.“ Českými tvářemi nové kolekce se stanou perspektivní mladí hudebníci Monika Bagárová a Ben Cristovao.

Reebok Classics navíc u příležitosti uvedení nové kolekce spouští atraktivní soutěž pro všechny tvořivé jedince. V době od 1. do 31. října 2012 bude na adrese www.reebok.cz k dispozici originální aplikace, jejímž prostřednictvím si budou moci všichni kreativní nadšenci navrhnout svůj jedinečný originální design písmene „R“. Všechny návrhy budou zveřejněny v internetové galerii, kde je bude moci kdokoli hodnotit. Šest návrhů nejlépe hodnocených návštěvníky galerie získá super ceny ve stylu Reebok: absolutní vítěz si odnese stylový longboard Mindless Paché, dalších pět výherců v pořadí boty, respektive triko Reebok Classic dle vlastního výběru. Tím odměňování ovšem nekončí - dalších šest výherců vybere podle svého vlastního uvážení Ben Cristovao - tvář značky Reebok. Nejlepší designér z této šťastné šestice bude odměněn přenosným rádiem JVC Boomblaster RV NB52 a další pak opět stylovou módou – botami a trička Reebok Classic. Reebok zve proto na své webové stránky všechny, kdo mají chuť vyjádřit originálním způsobem svůj přístup k životu a jedinečný styl.

Nová kolekce obuvi a oděvů

Always Classics

V roce 2012 slaví značka Reebok výročí dvou klasických stylů – Workout a Freestyle. Při této příležitosti společnost představila limitovanou edici jaro/léto 2012. Nyní oslava minulosti pokračuje uvedením kolekce Vintage, jejíž součástí jsou i upravené modely stylů Classic Leather, Workout a Freestyle Hi. Obuv má nabukový povrch v jemných pastelových odstínech a její vintage vzhled je dotažen k dokonalosti jemným popraskáním kůže. Součástí kolekce Always Classics je také řada Trail Pack, jejíž modely jsou outdoorovými variantami obuvi z řad Classic Leather a Workout Mid. Obě linie jsou vybaveny zesílenou podrážkou, svršek je pogumovaný se speciální úpravou zamezující trhání materiálu – obuv tak odolá téměř všem venkovním nástrahám.

New Classics

Kolekce New Classics je směsí nenápadného stylu, kvalitního zpracování, sportovního designu a luxusních materiálů. Kombinace těchto veličin dává vzniknout prémiové kvalitě. Zavedené řady SL Berlin a SL Flip kombinují nadčasový styl
a pohodlí, jež jsou kolekci Reebok Classics vlastní, spolu s moderním vzhledem. Tyto modely jsou díky čistému a jednoduchému provedení vhodným obohacením tradiční sálové sportovní obuvi.

Odvážná estetika řady Classic RealFlex Runner určené pro ženy i muže spojuje sportem inspirovanou technologii se streetovým stylem. Nabízí tak lákavou alternativu ke každodenní běžecké obuvi. Unikátní je model Aztec Flex Racer, který spojuje originální barevné provedení svršku se speciální podrážkou, vytvořenou k podpoře přirozeného pohybu.

Ženy, které se nebojí kombinovat barvy, ocení řady Ree Funk a Fabulista Low and Mid. Mezi další stěžejní dámské linie patří sezónní Realflex Boot a Frostopia, stejně jako nově uváděná řada Ballerique. Vyznačuje se atraktivním ženským stylem s neokoukanými detaily v podobě zipu na patě nebo vykrojených kotníků.

Affili’Art

Oslnivého přírůstku se dočká i řada Affili’Art – Reebok a Basquiat, jejíž tváří se stal Swizz Beatz. Kolekce založená na motivech děl Jeana-Michela Basquiata se vyznačuje jasně barevnými pop-artovými motivy, které jsou součástí obuvi a oděvů
a jejich log. Dlouho očekávaným rozšířením této umělecké kolekce je i řada dámských oděvů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

16:46 Ombudsman: Žádost o důchod s detektivní zápletkou - šetření až do složek StB

Šetření v případě českého seniora žijícího v USA se změnilo v pátrání po důkazech, které by České sp…