Letiště V. H.: Nové REST & FUN CENTER nabídne cestujícím odpočinek i zábavu

07.01.2013 9:00

Na Letišti Václava Havla Praha bylo ve čtvrtek otevřeno místo pro odpočinek i zábavu s názvem REST & FUN CENTER.

Letiště V. H.: Nové REST & FUN CENTER nabídne cestujícím odpočinek i zábavu
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

V prostorách bývalého hotelu, který se nacházel přímo v tranzitní zóně letiště, vznikl nový koncept, který již nenabízí pouze ubytování. V novém centru je k dispozici vše od klasického hotelového pokoje až po salonky zaměřené pro konkrétní typy cestujících. Novinka je po nedávném zavedení bezplatné wi-fi další službou, která má zpříjemnit cestujícím pobyt na letišti.

„Otevřením REST & FUN CENTER jsme rozšířili možnosti pro klienty, kteří chtějí trávit svůj čas před odletem v klidu a soukromí. Zároveň jsme chtěli vytvořit alternativu dostupnou pro každého. Proto jsou ceny služeb v našem centru velmi příznivé. Pokoj si lze objednat už od 290 Kč a kávu dostanete od 40 Kč,“ komentovala výhody pro cestující ředitelka VIP služeb Letiště Praha, a. s., Simona Svobodová.

V REST & FUN CENTER si cestující mohou čekání na svůj let zkrátit v příjemném prostředí s nabídkou zajímavých služeb. Využít lze např. Internet Café s počítačovým koutkem, bohatou nabídku občerstvení, privátní sprchu nebo možnost odpočinout si v jednom z pohodlných tematicky zaměřených mini-lounge salónků. Cestující, kteří potřebují na letišti přenocovat, mohou využít příjemné pokoje. Vybrat si klienti mohou z devíti samostatných pokojů. V nabídce je např. Office Lounge, který je mimo jiné vybaven počítačem, tiskárnou, TV a denním tiskem. Pro zábavu lze využít salonky X-BOX Lounge nebo Cinema Lounge. Větší pokoje Family Lounge nebo Relax Lounge nabídnou odpočinek a soukromí pro rodiny i přátele.

REST & FUN CENTER se nachází v tranzitu Terminálu 1 vedle relaxačního centra SkyRelax. Recepce je otevřena denně od 6:00 do 23:30. Vstup je zdarma, zpoplatněno je pouze využívání jednotlivých služeb. Více informací o službách centra najdete na www.prg.aero v sekci Služby a volný čas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správy železnic: Po pravém břehu Labe se pojede rychleji, zruší se všechny přejezdy

7:02 Správy železnic: Po pravém břehu Labe se pojede rychleji, zruší se všechny přejezdy

Rekonstrukce více než 30 kilometrů dlouhého úseku mezi Lysou nad Labem a Mělníkem má svého projektan…