EMC mění způsoby správy, vizualizace a optimalizace IT infrastruktur

20.05.2013 10:48

Společnost EMC® dnes oznámila nové a aktualizované softwarové sady pro správu, které umožňují ucelený pohled na úložné, síťové a výpočetní infrastruktury, a také nabízejí novou těsnou integraci s řešením EMC ViPR.

EMC mění způsoby správy, vizualizace a optimalizace IT infrastruktur
Foto: EMC
Popisek: Logo společnosti EMC

 

Zcela nová sada EMC Service Assurance Suite a změny v sadě EMC Storage Resource Management Suite sdílejí společnou prezentační vrstvu s řešením ViPR. Tato vrstva zajišťuje zcela transparentní virtualizaci IT prostředků a umožňuje zákazníkům dosahovat požadovaných úrovní služeb a zvyšovat návratnost investice prostřednictvím optimalizace prostředků.

Nová sada Service Assurance Suite nabízí v jednom balíku například přehledy a sestavy navržené tak, aby poskytovaly inteligentní informace, na které je možné okamžitě reagovat, nebo správu dostupnosti, výkonu a konfigurací navrženou s cílem zjednodušit provozní správu komplexních cloudových a virtuálních IT prostředí.  Představené řešení také umožňuje analýzu mezidoménové správy.

Sada Storage Resource Management Suite potom byla doplněna o nová zobrazení Dashboard a Explore pro prostředí VNX, ve kterých tak rozšiřuje možnosti generování sestav, sledování relací mezi koncovými body a vizualizace topologie.

Nová sada EMC Service Assurance Suite a aktualizovaná sada Storage Resource Management Suite jsou od dnešního dne obecně dostupné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

22:03 Úřad vlády: Vedoucí Jana Kotalíková obnovuje pravidelné setkání s kancléři prezidenta a Parlamentu

V Kramářově vile se v pátek 10. května 2024 uskuteční pracovní oběd s kancléři, který pořádá vedoucí…