Kalousek jako bavič u Krampola netáhl. Paroubek měl diváků víc

06.04.2011 17:40

V pořadu TV Prima Nikdo není dokonalý přivítal moderátor Jiří Krampol dalšího z politiků. Tentokrát jím byl ministr financí Miroslav Kalousek. Při srovnání s expředsedou ČSSD Jiřím Paroubek, jenž se v zábavném pořadu představil o šest týdnů dříve, byla sledovanost dílu se strážcem státní pokladny téměř o sto tisíc diváků nižší.

Kalousek jako bavič u Krampola netáhl. Paroubek měl diváků víc

Mediálně zřejmě nejfrekventovanější český politik současnosti Miroslav Kalousek se v úterý večer oprostil od ekonomických vyjádření i politických diskusí a v pořadu TV Prima Nikdo není dokonalý se představil v roli vypravěče zábavných historek. Spolu s ním byli hosty moderátora Jiřího Krampola hudebník a nyní i pražský zastupitel Jan Kalousek a modelka Andrea Verešová.

Ministr financí opět dokázal, že umí sršet vtipem. „S panem prezidentem Obamou jsem se setkal několikrát, ale nikdy v USA. Jednou se mi stalo, že jsem si během jednání G20 musel odskočit. A jak tak stojím, koukám - vedle mě stál prezident Obama," vyprávěl ministr financí, že se po příjezdu domů chlubil svým dětem, že si v jeden den podal ruku s anglickou královnou a vyčural se s americkým prezidentem.

Z politiků byli diváci nejvíce zvědavi na Miloše Zemana

Přesto tento díl zábavného pořadu nepatřil k těm nejsledovanějším. Z údajů ATO - Mediaresearch, které pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že se na něj dívala zhruba šestina diváků, kteří byli v danou chvíli u obrazovek. V absolutních číslech díl s Kalouskem zaostal téměř o sto tisíc za dílem, v němž se mohl bývalý předseda ČSSD Jiří Paroubek pochlubit téměř tři čtvrtě miliony diváky.

Z pořadů Nikdo není dokonalý s bývalými či současnými politiky ale Paroubka ve sledovanosti trumfnul jeho předchůdce ve funkci předsedy vlády i sociální demokracie Miloš Zeman. Když sypal u Krampola z rukávu bonmoty a historky, sledoval ho každý čtvrtý člověk u obrazovek (podíl na sledovanosti 25,2 procenta) a v absolutním čísle překročila sledovanost milionovou hranici o 52 tisíc diváků.

K věci:

Čural jsem s Obamou, chlubil se Kalousek u Krampola 

Zeman porazil Paroubka rozdílem třídy. Ani Petra nepomohla 

Co má společného Zeman a Monica Lewinská? Řešilo se u Krampola 

Foto: Zbyněk Pecák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…