Topkařský poslanec Polčák má problém s policií

11.02.2013 7:31

Stanislav Polčák, poslanec a předseda sněmovního ústavněprávního výboru, člen hnutí Starostové a nezávislí a příslušník společného poslaneckého klubu TOP 09 a Starostové, je v hledáčku policie. Ta ho podezírá z trestného činu porušení povinnosti při správě cizího majetku. Informuje o tom Aktuálně.cz a deník Insider.

Topkařský poslanec Polčák má problém s policií
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stanislav Polčák

Podle informací deníku Insider zkoumaly úřady přes půl roku finanční operace na účtech, které jsou spojené s Polčákovou advokátní praxí, firmou BJP Klánovice a dalšími společnostmi. Dospěly k tomu, že jde o vážný případ a zahájily proto oficiální vyšetřování.

Trestný čin

"V dané věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušení povinnosti při správě cizího majetku, kdy v tuto chvíli probíhají výslechy jednotlivých osob a shromažďování důkazů," potvrdil Insideru mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

17:08 Toto Pavel Novotný nebude číst rád. Z ODS hřmí za kauzu Felix Slováček

Překročil všechny meze, nemá v ODS co dělat. Známý provokatér Pavel Novotný, který je za občanské de…