„Mrzačení dětí zákroky na změnu pohlaví.“ Tucker Carlson a svědectví

28.02.2024 12:31 | Monitoring

Nezávislý publicista Tucker Carlson se na sociální síti X znovu přihlásil o slovo. A znovu s velmi výbušným tématem. Carlson tvrdí, že v nemocnicích ve Spojených státech dochází k mrzačení dětí. Ve jménu ideologie změny pohlaví. Pozval si na rozhovor amerického lékaře Eitana Haima, který prohlásil, že lékaři věří, že mohou vytvořit nový typ člověka a on se na něčem tak strašném odmítá podílet.

„Mrzačení dětí zákroky na změnu pohlaví.“ Tucker Carlson a svědectví
Foto: Repro Twitter
Popisek: Americký moderátor a komentátor Tucker Carlson

Tacker Carlson otevřel další třaskavé téma. Tvrdí, že se lékaři v USA nezdráhají podílet na operacích na změnu pohlaví u dětí. Přitom ještě před, řekněme, deseti lety něco takového podle Carlsona nebylo možné. A kdyby byl ochoten před deseti lety lékař k něčemu takovému přistoupit, řekli byste si, že je to šaman. A pomalu byste na něj zavolali úřady. Tak to vidí Carlson.

Jenže chirurg Eithan Haim, chirurg z maloměsta, jak sám o sobě říká, prohlašuje, že dnes dochází k takovýmto pokusům o změnu pohlaví z chlapce na dívku, případně obráceně. A podle Carlsona vše začíná už pokusy zastavit přirozenou pubertu u dětí.

Haim pracuje v Texaské dětské nemocnici a v rozhovoru s Carlsonem uvedl, že „Když jsem tam pracoval, nemocnice vydala prohlášení v březnu 2022, kde jednoznačně ukončují svůj transgender program kvůli právním rizikům. Ale rychle jsem zjistil, že to byla úplná lež. Jen tři dny poté u jedenáctileté dívky zastavili menstruaci. „Věděl jsem to, protože jsem pracoval v nemocnici. Znal jsem lidi, kteří tyto procedury prováděli. Řekli mi to. A viděl jsem, jak se četnost podobných procedur během několika následujících měsíců zvýšila,“ prohlásil chirurg.

V nemocnici podle Haima proběhl cyklus přednášek, kde organizátoři programu, který již údajně neexistoval, školili pediatry, jak se ptát dětí na jejich genderovou identitu třeba i za zády rodičů. A tím by v konečném důsledku některé děti zmrzačili a možná i zabili. Tak to popsal Eithan Haim Tuckeru Carlsonovi.

„Věděl jsem, že mám zodpovědnost s tím něco udělat. Měl jsem zodpovědnost jako chirurg, jako jednotlivec, takže jsem to musel oznámit veřejnosti.“

 

 

Carlson se na to konto zeptal, proč by lékaři něco takového dělali.

Haim odvětil, že někteří z jeho kolegů to možná dělají pro peníze, berou to jako lukrativní byznys. A někteří další to dělají, protože věří transgenderové ideologii. „Myslím, že důležitější složkou je ideologie, kde lidé přijali tuto myšlenku, že si mohou hrát na Boha, že mohou vytvořit tento nový typ člověka,“ poznamenal chirurg.

Tito lidé podle Haima hledají ve svém životě nějaké poslání a našli ho v naplňování transgenderové ideologie.

„Tyhle děti vyrostou a jednoho dne se ohlédnou a řeknou: Lidé, kteří mě měli milovat a chránit, mě vystavili tomu největšímu riziku, což je neodpustitelné,“ uzavřel Haim rozhovor s Carlsonem.

Carlson prozradil, že potom, co se Haim rozhodl promluvit, se okamžitě dostal do hledáčku úřadů státu Texas.

Na svém účtu na sociální síti X Haim požádal o finanční podporu v boji proti transgender ideologii. Je přesvědčen, že americké ministerstvo spravedlnosti a americké ministerstvo zdravotnictví pracují v zajetí této ideologie. „Každý dolar vložíme do tohoto boje,“ přislíbil.

Eithan Naim

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Současná společnost, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusedrobeřek , 28.02.2024 13:56:42
je plná různých pošuků. Někteří jsou neškodní ale ti kteří se pohybují v oblasti změny pohlaví by zasloužili odebrání titulů MUDr a předání orgánům činným v trestním řízení.

|  5 |  0

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…