„Ta bukvice Foldyna...“ Kolem Jaromíra Bosáka je i nadále rušno

17.07.2018 9:32

Po kritice Jaromíra Bosáka za jeho komentáře o Rusku při mistrovství světa, do které se zapojil například místopředseda ČSSD Jaroslav Foldyna, se začali trousit i jeho příznivci a vyjadřovat mu na Facebooku pod jeho fotkami z Ruska podporu. Ale našli se i tací, kteří Bosákovi ještě neřekli všechno.

„Ta bukvice Foldyna...“ Kolem Jaromíra Bosáka je i nadále rušno
Foto: Wikipedia
Popisek: Jaromír Bosák

Jako jeden z prvních se známého moderátora zastal Jiří Bártek. „Pane Bosáku, jako obvykle naprosto skvělá práce. Nemáte konkurenci. Výborné komentování, postřehy, znalosti. Názory na konání MS v Rusku a Kataru výborně podané a vysvětlené. Á propos, tady ty debílky klidně ignorujete. Neúspěšní nýmandi a zakomplexované hlupky,“ chválil Bosákův komentář a haněl jeho kritiky.

Anketa

Je dobře, že se Donald Trump snaží vyjít s Vladimirem Putinem, i když mu za to v USA nadávají?

98%
2%
hlasovalo: 15699 lidí

A přizvukuje Ladislav Zlatan Poulíček: „Takovejch sraček, co tu píšete. To je nehorázný. Lepšího komentátora jsem na žádné jiné stanici nenašel, než je pan Bosák. Ukažte mi někoho lepšího? Hmm, není nikdo, co. To je pech, co. A co jestli někdy něco řekl, to asi každý ne?“ Ale Petr Pavel mu hned odpovídá: „Myslíte politického komentátora?“

Jen Bartko také přispěchal na obranu Bosákova sebevědomí: „Nenechte se znechutit zamindrákovanýma lidma. Úspěch se neodpouští a pokud nemáte ten správný světonázor, čeká vás lynč internetových odborníků a politologů. Já se na vaše komentování vždycky těším. Bosák se toho nikdy nebál a to se cení.“

Jiní si zase na paškál vzali Jaroslava Foldynu. „Míro, ber to tak, ze vlastně můžeš ještě být rád,že ti ta bukvice Foldyna nevnucovala svůj jazyk,“ píše Novacek Karel.

Vojtič Havlíček také zřejmě nemá s politickými názory Jaromíra Bosáka problém. „Gratuluji, pane Bosák, takhle perfektně nasrat rusofily, voliče Ovara a celkově tradiční sekty českých dementů, to se už dlouho nezadařilo,“ píše. Moderátor většinu svých příznivců odměnil smajlíkem.

Kdo ale Bosáka kritizoval, byl Jan Žáček. „Kdybyste do komentování netahal pořád politiku, tak by se lidem i lépe fandilo a užívalo to hlavní – fotbal. Kompletně celý šampionát narážky na politiku. Zklamání. A místo toho, abyste měl nějakou sebereflexi, že jste to přeháněl, tak se lidem smějete do očí. Poslední rok mám pocit, že už fotbalu nedáváte to, co na začátku. Tenhle z vaší strany nepovedený šampionát to jenom potvrdil,“ vyčítá Bosákovi.

Standa Rejn nechápe proč, když má Bosák takový záporný vztah k Rusku, tak jel komentovat. „Mě by jen zajímalo proč tam někdo jede otravovat, a pak si stěžuje? No jo no, za peníze v Praze dům. Já kdybych byl tak přesvědčený odpůrce Ruska, pana presidenta Putina a šampionátu, tak tam prostě nejedu a odmítnu to. Jestli jste se potřeboval projevit, tak vám řeknu jedno tajemství, ono to stejně má opačný efekt než jste zamýšlel nebo zamýšlel váš zaměstnavatel,“ podezírá Bosáka ze zištných motivů.

Petr Pavel oslovuje Bosáka familiérně: „Jarouši, jak to jen říct... Protiputinovské propagandy je v médiích tolik, že už to pije krev i mně. A to je co říct, protože Rusáky jsem nikdy moc rád neměl. Ale na fotbal se dívám proto, abych si odpočinul, a ne abych poslouchal to, co slyším a čtu nejmíň desetkrát denně. Takže si prosím napříště nechej politické komentáře do hospody, kam v tvém případě sportovního komentátora patříš nejvíc. A jestli si je odpustit neumíš, přihlaš se u Moravce jako glosátor, třeba tě nechá vyřádit.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…