„Zeman je sráč,“ zaznělo od Klvani a Pečinky. A Komárek se neudržel...

30.12.2017 12:57

Bývalý poslanec za hnutí ANO a komentátor Martin Komárek se na svém webu KomarkovyNoviny.cz rozepsal o tom, jak se komentátoři mění v lůzu.

„Zeman je sráč,“ zaznělo od Klvani a Pečinky. A Komárek se neudržel...
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Martin Komárek v Ostravě.

„Dva kdysi cenění komentátoři, které nebudu jmenovat, Pečinka a Klvaňa, napsali na FB, že Zeman je sráč. Bylo by to pouze politováníhodné, kdyby na tom nebylo něco pro naši novinářskou scénu příznačného,“ poznamenal Komárek s tím, že i další novináři vyjadřují na sociálních sítích názory, z nichž je znatelná brachiální, živočišná nenávist. 

„Zdá se dokonce, že kdyby mohli, zlynčovali by je. Ty politiky,“ poznamenal Komárek a zeptal se, jak mohou být komentátoři nezávislými analytiky, když jsou jednoznačně předpojatí. 

  • Původní text ZDE

„A jak může být reportér nestranným pozorovatelem, když předem ví, kdo je zločinec? Možná se ti dobráci jen doma před Facebookem svlékají do naha. Když se ráno oblečou a vyrazí do práce, zas budou novinařit, jak jim zákony profese kážou. Já tomu nevěřím a vyhodím nemilosrdně každého redaktora KN, který bude psát něco jiného oficiálně a něco jiného do svého FB deníčku,“ zmínil Komárek.

Závěrem pak dodal, že Pečinka a Klvaňa skáčou Zemanovi prostomyslně na špek. „Tím mu jistě působí radost, pokud je ještě vnímá. A jak všichni víme, pro komentátora není větší potupa, než skočit politiku na špek,“ uzavřel Komárek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…