Až uvidíte nápis „čerstvé maso“... Toto vám velké obchody neřeknou, odhalil Jandejsek

20.04.2024 9:55 | Reportáž

O Green Dealu i neradostné situaci v českém zemědělství promluvil na setkání Klubu 2019 jeden z nejvýznamnějších českých potravinářů Zdeněk Jandejsek. Zmínil pokles v produkci vepřového i drůbežího a řekl, čeho se obává v souvislosti s českou půdou. „Pětidemolice“ že bude řešit Green Deal? Pohádka, aby dostali hlasy,“ varoval pak. Prozradil také, že jeho právníci už podali trestní oznámení na premiéra Fialu. Další trestní oznámení, například na Alexandra Vondru, podají pak v příštím týdnu.

Až uvidíte nápis „čerstvé maso“... Toto vám velké obchody neřeknou, odhalil Jandejsek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Jandejsek

Co se děje na politické scéně? A co se děje v zemědělství? O tom mluvil na setkání Klubu 2019 v Trhovém Štěpánově jeden z nejvýznamnějších českých potravinářů, člen Klubu 2019 a exprezident Agrární komory Zdeněk Jandejsek. Prozradil také, že jeho právníci už podali trestní oznámení na premiéra Fialu. Na Alexandra Vondru, ministra Výborného, poslance Zdechovského a na prezidenta Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáše Prouzu podají v následujícím týdnu.

Trestní oznámení na Alexandra Vondru podá podnikatel proto, že ho Vondra onačil před časem na TV Prima za kolaboranta a vytáhl přitom dopis psaný azbukou s tím, že je na něm Jandejskův podpis. Sám Vondra pak ale uznal, že neví, jestli je to fake, že nemá možnost to ověřit. Na další zmíněné pány podá Zdeněk Jandejsek trestní oznámení z důvodu dehonestace jeho osoby, kdy například premiér mluvil v souvislosti s organizátory protestní akce, která se konala 19. února v Praze, o „proruských silách“.

„Pětidemolice“? Budou řešit Green Deal? Jen pohádka, aby dostali hlasy

V souvislosti s tím, co se děje na naší politické scéně, se Zdeněk Jandejsek vrátil k tolik diskutovanému Green Dealu. Právě odstoupení od této „politiky“ bylo jedním z požadavků, se kterým přijeli 19. února zemědělci do Prahy.

„Ta naše pětidemolice, jestli jste to zaznamenali, obrací kormidlo. Já jsem dva roky mluvil o tom, že Green Deal je slepá ulička, že je to postrach. Mluvil jsem o tom a byl jsem ten největší ruský šváb,“ připomněl Zdeněk Jandejsek a pokračoval. „Už tenkrát jsem vysvětloval, že to povede ke dvěma základním věcem – ke zbídačování lidí a k tomu, že nebude dostatek potravin, které bychom chtěli. Za to mě dehonestovali a podívejte se teď,“ pokýval hlavou a upozornil.

„Teď najednou všichni šéfové našich vládních stran, mimo Pirátů, v Bruselu vystoupili a řekli, že jdou řešit Green Deal, že to není v pořádku. Doufám, že jim nevěříte! Vzpomeňte si, jak tvrdě jsem do toho šel už před jakou dobou já, až jsem z toho měl obrovské problémy,“ připomněl.

„Najděte si, všude možně v médiích, co ta „pětidemolice“ říkala před dvěma lety. Jak nebude zvyšovat daně, jak se nebude zdražovat… A podívejte se, jaký je výsledek. Stejně tak v současné době připravuje pohádku o tom, jak bude řešit Green Deal v Bruselu. Nevěřte tomu ani z pěti procent. Je to všechno jenom hra a pohádka proto, aby dostali hlasy. O nic jiného jim nejde,“ varoval.

„Je třeba odmítnou všechny tyto manipulační praktiky „pětidemolice“, která potřebuje odkázat na smetiště dějin.“

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Čerstvé maso v Hitlermarketech , Hutkamarketu nebo Churchillmarketu ????, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusebolero22 , 20.04.2024 10:10:55
Vtip roku 2024 , prý čerstvé :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

|  12 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…