Babiš dostal od občana dotaz na Piráty a STAN. Odpověď stála za to. Nejde to prý slušně

12.03.2021 13:33

Premiér Andrej Babiš ve svém pořadu Pojď do mě dostal od fanouška Tomáše dotaz, jak by to v České republice vypadalo, kdyby vládli Piráti. „Je to extrémní levice řízená z Bruselu a odnesou to podnikatelé. Chtějí nás zničit.“ A STAN… to prý nejde slušně. „Šli s Kalouskem, lidovci a nyní s Piráty.“ Jeho vláda má prý smůlu. Spoustu toho podle něj dokázala, ale lidi mají krátkou paměť. Volby rozhodne situace s covidem v září, myslí si.

Babiš dostal od občana dotaz na Piráty a STAN. Odpověď stála za to. Nejde to prý slušně
Foto: Facebook
Popisek: Premiér Andrej Babiš

„Pane premiére, otázka, jak to tady bude vypadat, když nevyhrajete volby a budou tady Piráti? Co si o tom myslíte?“ zeptal se narovinu fanoušek Tomáš. „Zdravím Tomáši, no víte jak to bude vypadat, když vyhrají Piráti volby? No tak zaprvé budeme tady mít ty migranty, které oni by chtěli. Tu spravedlivou migraci, kterou vidíme v západní Evropě. Já jsem byl vždycky proti ilegální migraci. A společně s Viktorem Orbánem jsme prosadili zrušení kvót.“ Pochlubil se Babiš.

„No a samozřejmě Piráti jsou řízení z Evropského parlamentu, tam jsou ti zelení fanatici, který nám chtějí zničit hospodářství a průmysl a zkrátka se to změní, no. Je to takovej trend. V Evropě jsou všude Zelení, u nás jsou Piráti. Já neříkám, že nejsou šikovní mladý lidi, ale o řízení státu nevědí vůbec nic a jejich filozofie, ta extrémní levice, to znamená vysoké daně a proti podnikatelům, to jsme už viděli. Tak to asi bude ten dopad,“ pálil Babiš.

„Ale máme tady dva antibabišovské bloky. Piráti a STAN. STAN to je taková politická… jak to mám říct slušně ani nevím. Jednou byli s Kalouskem, potom byli s KDU a teď jsou s Piráty, takže oni akorát řeší ty příjmy pro starosty, ale nereprezentují všechny starosty. No a potom tady je ten tradiční blok těch třech stran SPOLU,“ hodnotil dál premiér.

Na závěr si Babiš ještě trochu postěžoval na nevděčné postavení své vlády. „No a my samozřejmě máme smůlu, že přišel covid, lidi jsou naštvaní, nechají nám to vyžrat, i když pracujeme od rána do večera a děláme a vždycky jsme dělali maximum. Já myslím, že lidi mají krátkou paměť a my jsme v tý politice toho udělali strašně moc. Ale lidi to budou asi hodnotit podle situace v září. Nevím.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…