Bezpečnostím hrozbám můžeme čelit moderní technikou. Je to zajímavé i pro domácnosti, vysvětlil podnikatelský předák Nepraš

06.10.2017 9:08

Moderní bezpečnostní technika, jako jsou kamerové systémy, videonástavby a také například systémy předcházející kyberkriminalitě, pomáhá čelit novým bezpečnostním hrozbám. „Díky inovovaným technologiím a IT aplikacím jsme schopni těmto situacím daleko lépe předcházet a řešit je,“ uvedl prezident Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm Václav Nepraš během oslav výročí 25 let působení organizace na českém trhu. Podle Nepraše jsou navíc bezpečnostní technologie dostupnější a zavádějí se do veřejného i soukromého sektoru.

Bezpečnostím hrozbám můžeme čelit moderní technikou. Je to zajímavé i pro domácnosti, vysvětlil podnikatelský předák Nepraš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Klávesnice

Dříve byla celá řada technologií finančně nedostupná. V současné době jde vývoj tak rychle dopředu, že bezpečnostní opatření v podobě sofistikované techniky čím dál více využívají také domácnosti. Jedním z našich cílů je právě informovat veřejnost o možnostech ochrany osob či majetku,“ říká Nepraš.

Čtvrt století na českém trhu oslavila Asociace Grémium Alarm během setkání členů, spolupracovníků a řady hostů v unikátní restauraci s vlastním minipivovarem Loď Pivovar. „Tento slavnostní večer nabízí příležitost k velkému poděkování našim členům a partnerům za roky úspěšné spolupráce a také za to, že pomohli za uplynulých 25 let vybudovat asociaci, která podporuje nové bezpečnostně-technologické oblasti,“ zahájil svou slavnostní řeč prezident Václav Nepraš. V projevu připomněl důležité milníky společnosti a zavzpomínal i na její počátky. „Naším posláním bude i nadále kultivovat trh tak, aby lidé požadovali kvalitní a prověřené technologie, které jsou přínosné a účinné,“ dodal.

V průběhu večera promluvil také prezident Hospodářské komory ČR Vladimír Dlouhý a prezident evropské asociace EURALARM Enzo Peduzzi. Příchozí měli v rámci programu možnost ochutnat místní piva, program zpestřilo vystoupení smyčcového souboru absolventů Pražské konzervatoře Esferas kvarteto.

AGA je autorizovaným společenstvem Hospodářské komory ČR a členem evropské asociace EURALARM. Hlavním cílem tohoto profesního sdružení je podporovat obchodní aktivity svých členů a rozvoj nových bezpečnostně-technologických oblastí a špičkových IT aplikací. V současné době se asociace soustřeďuje zejména na rychle rostoucí segment kamerových systémů a videonástaveb, ale také na vstupní a perimetrické systémy a na kyberkriminalitu.


 

reklama

autor: jav

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…