Bobošíková chce zakročit. Islám? V Česku ne. LGBT aktivisté také zapláčou

23.07.2021 17:17

Jana Bobošíková se opět pokouší promluvit do české politiky. Vidí totiž zásadní problémy, které jí nedovolují spát, nenechávají ji v klidu a hodlá zakročit. Podle vlastních slov se nezdráhá čelit ani problému, kterého se ostatní politici bojí jako čert kříže.

Bobošíková chce zakročit. Islám? V Česku ne. LGBT aktivisté také zapláčou
Foto: repro YouTube kanál Institut svobody a demokracie
Popisek: Zakladatelka Institutu svobody a demokracie Jana Bobošíková

Anketa

Roman Janoušek se přibelhal do vězení. Myslíte, že je na tom zdravotně opravdu tak zle?

hlasovalo: 18461 lidí
Na videu uveřejněném na serveru YouTube Bobošíková na prvním místě zdůraznila, že Česká republika musí vystoupit z EU, protože ať už evropské společenství projde jakoukoli reformou, podle Bobošíkové to nikdy nebude reforma k lepšímu, nýbrž jen k horšímu. „Brusel utahuje šrouby a stále více ovlivňuje a prodražuje naše životy,“ zahřmělo od Bobošíkové.

Anketa

Roman Janoušek se přibelhal do vězení. Myslíte, že je na tom zdravotně opravdu tak zle?

hlasovalo: 18461 lidí

Proto czexit považuje za naprosto nevyhnutelný.

„Takže ani Brusel, ani Moskva, ale Praha. Prostě suverénní Česká republika, kde vládnou čeští občané, nikoli Brusel a zahraniční neziskovky,“ zdůraznila.

Kandidátka Volného bloku Lubomíra Volného je toho názoru, že Česko by se mělo chránit před vlivem zahraničních neziskových organizací tím, že všem nařídí, aby veřejně sdělily, kdo je financuje. „A budete se divit, až zjistíte, odkud tečou peníze např. do organizace Limity jsme my, která masivně tlačí na zastavení těžby uhlí na našem území. Takže musíme přijmout zákon o ochraně České republiky před skrytým zahraničním vlivem."

Do třetice se Bobošíková chce vypořádat s islámem a s pomocí zákonů zabránit sňatkům s nezletilými, zamezit mnohoženství. „Nechceme vraždy ze cti, nechceme kamenování, bičování, nechceme ostrakizaci homosexuálů, ani beztrestné znásilňování žen,“ zdůraznila.

Ústavní cestou hodlá z českého prostředí vystrnadit politický islám.

O pár minut později Bobošíková zařadila ještě vyšší rétorickou rychlost.

„A teď k něčemu, čeho se politici bojí jako čert kříže. To je LGBT problematika a její útok na naše hodnoty a zvyklosti. Někdy se tomu také říká progresivismus,“ vypálila Bobošíková.

Poté přišel střih a následoval další záběr, kde Bobošíková shrnula, co si představuje pod takovým souslovím „západní progresivismus“.

„Západní progresivismus není nic jiného, než totalitní ideologie, která nerespektuje zákony přírody. Vnucuje lidem, že pohlaví je dáno nikoli biologicky, ale že si ho můžeme zvolit. A pak nutí ostatní, aby tuto volbu respektovali,“ rozčílila se Bobošíková.

Podle ní jsou pohlaví jen dvě, manželství je svazek muže a ženy a právě v manželství je třeba vychovávat děti. A jen rodiče mají podle Bobošíkové právo rozhodnout, zda neziskové organizace na školách mohou propagovat LGBT ideologii.

Bobošíková má za to, že tohle všechno si možná myslí větší množství českých politiků, ale bojí se to říkat nahlas. „Mně strach nevládne a jedno mi to není,“ pronesla důrazně Bobošíková na závěr.  

Na počátku října tohoto roku se ukáže, zda Bobošíková dostane šanci předložená témata řešit ve Sněmovně.

Naposledy uspěla ve volbách do Evropského parlamentu, ale když se o pět let později pokusila obhájit mandát. Už neuspěla. Stejně tak neuspěla u dvou voleb prezidenta, v roce 2008 a 2013. Opakovaně odešla s nepořízenou i při kandidatuře do Senátu a v minulosti taktéž i do Sněmovny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…