Chování muslimů vadí muslimům. Tepličtí muslimové uklidili po arabských lázeňských hostech

06.08.2015 11:52

Na teplické občany, kteří si neustále stěžují na nepořádek v šanovském parku, zareagovala skupina muslimů, kteří v Teplicích trvale žijí. Tepličané totiž tvrdí, že po arabských hostech zůstává často nepořádek, jsou hluční a děti na kolech ohrožují chodce. Tepličtí Arabové se tak rozhodli k činu... Píše server Novinky.cz.

Chování muslimů vadí muslimům. Tepličtí muslimové uklidili po arabských lázeňských hostech
Foto: Vít Hassan
Popisek: V Teplicích proti muslimům

Skupinka muslimů si tedy v minulém týdnu oblékla reflexní vesty, vzala pytle a vydala se park uklidit. Podle náměstka teplického primátora Hynka Hanzy (ODS) totiž nepořádek vadí i jim, ti potížisté jsou skutečně spíš mezi lázeňskými hosty. „Chování muslimů vadí muslimům,“ uvedl s tím, že právě ti trvale žijící muslimové se rozhodli vylepšit obrázek Arabů v Teplicích.

Organizátor akce Eman Ghaleb k tomu na Facebooku napsal, že muslimští obyvatelé Teplic vnímají stížnosti občanů, a tak se park rozhodli uklidit. „A do uklízení zapojili i arabské hosty,“ řekl.

Původní text ZDE.

Úklidu se zúčastnila zhruba dvacítka lidí, převážně dětí. Pro děti byl úklid připraven jako hra napůl vzdělávací, napůl zábavnou formou.

Úklidová akce byla zřejmě i reakcí na protesty, které Tepličtí v poslední době proti Arabům organizují. Minulé tři pátky se totiž v šanovském parku konalo hromadné venčení psů namířené proti arabské klientele lázní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…