Do Partie přijde Paroubek a Kováčik. Budou mluvit o volbách a levici

28.04.2013 9:11

Tématem nedělní Partie na televizi Prima Family budou volby a levicové strany. Hosty pořadu budou předseda LEV 21 Jiří Paroubek a předseda poslanců KSČM Pavel Kováčik.

Do Partie přijde Paroubek a Kováčik. Budou mluvit o volbách a levici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

V krajských volbách v říjnu minulého roku skončila nová strana bývalého premiéra Paroubka NS-LEV 21 hluboko pod pětiprocentní hranicí nutnou pro vstup do zastupitelstev. Podle Paroubka to ovšem byla jen generálka pro příští volby do Poslanecké sněmovny.

Komunisté se těsně přiblížili svému dosud nejlepšímu výsledku z voleb v roce 2000. Tehdy jim voliči dali 21,1 procenta hlasů a letos jen o sedm promile méně. Zopakovali své tehdejší vítězství v Ústeckém kraji a v loňském roce uspěli rovněž v Karlovarském kraji.

Další volby v řádném termínu se očekávají v roce 2014. Sociální demokracie v té souvislosti v březnu navrhla, aby se konaly v jednom termínu s volbami do Evropského parlamentu. Podle předsedy ČSSD by možným termínem byl 23. a 24. květen 2014.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.
 

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

reklama

autor: vfe

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…