Do pěti snad umí počítat i ti, co hulí. Jaromír Soukup se dozvěděl, že Piráti chtějí legalizovat „trávu“

11.11.2018 17:48

Jaromír Soukup se v pátečním vysílání svého pravidelného pořadu Moje zprávy opět rozhodl osobitě okomentovat aktuální dění. Kromě počátečního rozboru pozitivního vlivu akčních letáků na zdraví seniorů se generální ředitel TV Barrandov zaobíral především návrhem zákona na legalizaci pěstování malého množství konopí.

Do pěti snad umí počítat i ti, co hulí. Jaromír Soukup se dozvěděl, že Piráti chtějí legalizovat „trávu“
Foto: ReproTV Barrandov
Popisek: Jaromír Soukup reprodukuje gesta z Macronových fotek

Předloha zákona předpokládá, že by lidé mohli mít doma beztrestně až 1,25 kilogramu sušiny konopí a až 30 gramů by mohli nosit u sebe mimo domov. „Piráti konečně předkládají ve Sněmovně zákon, který od nich každý, kdo je volil a hlavně proč je volil, očekával,“ zamýšlí se nad legalizací marihuany Soukup.

Anketa

Chcete společnou armádu EU, po které volá Emmanuel Macron?

6%
94%
hlasovalo: 19546 lidí

„Samo sebou to bude všechno v rozumné míře a každý, kdo si to bude pěstovat, si z toho bude moct udělat jenom tinkturky a mastičky, co taky jinýho, že jo, o nějakým hulení nepadlo ani slovo, a kdo tomu nevěří, je, víte co,“ glosoval pobaveně Soukup.

Následně se Jaromír Soukup zamyslel nad stavbou této dvoudomé byliny: „Takže pokud to projde, budete si doma moct vypěstovat a sklidit až pět rostlin konopí, já teda nevím přesně, jak jsou ty rostliny veliký, ale podle mě docela dost.“ A dodává: „Super, do pěti snad umí napočítat i ten, co pravidelně hulí, takže by s tím nebyl problém,“ následně analyzoval.

Také se zamyslel, že by se mohly zřídit takzvané ganja boxy: „Obdoba jako baby boxů, kde byste jako tu trávu, kterou máte jako nad rámec váhy, aby vás nezavřeli, jako odložili anonymně.“ Po těchto slovech se Jaromír Soukup na chvíli odmlčel, neboť byl ze svých předchozích slov natolik pobaven, že nedokázal pokračovat ve svém monologu.

Ve spojitosti s touto novelou se i rozhodl odtajnit svůj plán na zlepšení znečištěného ovzduší: „No mně z toho vychází, že kromě bolavých kolen, který nás už jako bolet nebudou, se nám začne taky mnohem líp dýchat, protože, jak je známo, Češi jsou národem zahrádkářů, a když si každý zasadíme těch našich pět rostlinek, a oni jsou jako veliký, jo, tak to máme padesát milionů rostlinek, který podle mě vyrobí tolik kyslíku, že můžeme z fleku zrušit nějaký emisní normy a auta a budeme si moct, teda, ty auta si budou moct kouřit, jak chtějí, a my vlastně taky.“

Další zprávou Soukupových zpráv byla plánovaná regulace množíren psů, ty označil za odporné a doplnil, že psy „prostě miluje, a povyskočil radostí“, když četl o novele zákona proti týrání zvířat. Jak je u zpráv TV Barrandov zvykem, svou reportáž doplnil i dojemnými fotkami zvířat.

Následně se Soukup věnoval tématu předražených hrnků na kávu pro americké piloty. „Dárečky, šavličky pro generály za sedm set tisíc, kontaktní gril za dvanáct tisíc, otvíráky na víno každý za 10 tisíc, ne fakt, nebo výroba hudebního cédéčka Za písničky při víně za 48 tisíc,“ okomentoval zprvu stav Armády České republiky a útraty Ministerstva obrany, také si neodpustil doplnit: „To, co jsem tu vyjmenoval, je pravda pravdoucí.“

Přiznává, že ho po chvíli přestalo bavit v registrech „hrabat“, a na svou řeč navázal, že: „Daleko větší průšvih teď mají v Americe.“

„Ten hrnek je supr, protože se umí připojit, jako, do elektronického systému letadla a díky tomu mají piloti pořád teplý kafe, poněvadž se tam samo ohřívá,“ pokračoval Soukup.

Anketa

Reprezentuje prezident Miloš Zeman Českou republiku ve světě kvalitním způsobem?

92%
8%
hlasovalo: 14344 lidí

Své „odborné“ tvrzení doplnil svými zkušenostmi z filmu Top Gun s tím, že takový ty rychlý letadla a stíhačky jsou pilotované letci v helmách a dýchacích přístrojích a neumí si představit, jak tedy pijou kávu, komentuje kauzu, na kterou nedávno upozornil vlivný americký republikánský senátor Chuck Grassley. Generální ředitel TV Barrandov tím otevřeně přiznal neinformovanost o typech letadel, do kterých jsou hrnky určeny.

Původní zdroj ZDE:

Poté upozornil i na předražená záchodová prkénka v letadlech, a tím si stihl ještě „kopnout“ do americké armády a doplnil, že to se může stát pouze v Americe. Poslední delší zpráva, kterou Soukup stihl okomentovat, je asteroid Benu, který by měl podle vědců roku 2135 narazit do planety Země.

Závěrem si postěžoval, že šéf Amazonu Bezos má milionkrát větší příjem než jeho skladníci, a upozornil, že z toho může být mrzení. Andrej Babiš tím podle něj může být „úplně v pohodě“, protože bere mnohem méně. A tím generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup zakončil svou pravidelnou relaci zpráv.

VIDEO ZDE:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…