Ekonom humorně masakruje ČSSD: Dobroserové rozkojí tátu

15.05.2013 9:42

Pravicový ekonom a podnikatel Karel Kříž se na webu Pravyprostor.cz pustil nebývale ostře do ČSSD. Tato strana prý v hrůze, že jí „pravicová“ koalice vytrvale vykrádá program, přichází s čím dál šílenějšími nápady. Po posledním nápadu, kdy socialisté pojali ambici „rozkojit tátu“ a poslat jej na mateřskou dovolenou, už se prý zdá, že socialistická stupidita je bez hranic.

Ekonom humorně masakruje ČSSD: Dobroserové rozkojí tátu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na pražském výstavišti v Holešovicích oslavovala 1. máj nejen ČSSD

V našem „eurosocíku“ podle Kříže máme sociálně demokratickou vládu maskovanou za pravici a neokomunistickou opozici, která se vydává za demokratickou levici. A nad tím vším prý drží rudý bič parta marx-leninských extrémistů, kteří ovládli evropské instituce.

„Veškeré jejich společné konání pak uvádí starou dobrou Evropu do posledních křečí před totálním bankrotem, na což oni společně odpovídají, že je to krizí prohnilého kapitalismu, který však, též společně, v posledních letech udanili a uregulovali do podoby oligarchistického korupčního socialismu,“ myslí si ekonom.

Aktivita ČSSD však prý i v tomto měřítku bere dech. V hrůze, že jim Nečas s Kalouskem vykradli program, prý přichází s jedním bláznivým nápadem za druhým. Takovým je například představa poradce stínového ministra financí Mládka, že zlepšit situaci decimované společnosti je možné dalším zvyšováním daní.

„Pokud si myslíte, že něco podobného může pronést jen a pouze tupé nevzdělané socialistické netáhlo, které naprosto nezná cenu reálně vydělávaných peněz, neboť je celý život placené erárem, pak vězte, že soudruh je profesorem na Univerzitě Karlově,“ píše Kříž. Je to prý důkazem, že socialistická stupidita skutečně nemá hranice.

Druhým fenomenálním nápadem z oranžových hlav je prý nápad povinně uvrtat otce na mateřskou dovolenou. „Soudruzi v SSSR prý uměli rozdojit kozla, soudruzi z ČSSD zřejmě, v rámci genderové spravedlnosti a boje za lepší svět, rozkojí tátu,“ žasne Kříž.

Dobroserové všech zemí se spojili a vnutí nám ten lepší společenský řád, to sociální dobro za cizí peníze, ty létající pečené holuby, vyšší minimální mzdy, zdravotnictví zadarmo, pastelkovné, právo na zaměstnání, jistoty i dotovanou prosperitu třeba přes naše mrtvoly,“ uzavírá svůj text.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…