Evropě hrozí smrtelné nebezpečí, varuje Tomio Okamura

23.12.2016 15:27

Viníkem masové vraždy v Berlíně jsou podle předsedy hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury i politici a média. Uvedl to alespoň na svém blogu na serveru iDNES.cz.

Evropě hrozí smrtelné nebezpečí, varuje Tomio Okamura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

„Masová vražda v Berlíně nemá jen jednoho viníka. Migrant vraždil proto, že byl muslim a jeho víra mu přikazuje zabíjet nevěřící. Viníkem je nepochybně ideologie, která říká, že jediná správná víra je islám, že křesťané jsou méněcenní a že v případě potřeby je dobré je zabíjet,“ zmínil Okamura. Podle jeho slov je to ideologie pedofilního lupiče a vraha, který za svého života šířil svoji ideologii imigrací, lhaním a následně násilím. „Nikdo ať se neopovažuje srovnávat milosrdného a tolerantního Ježíše s vraždícím maniakem. To je nejen lež, ale také urážka všech slušných křesťanů,“ dodal.

Následně obvinil všechny politické elity, které vrahovi dovolily překročit hranice Schengenu a další hranice. A nenechal nit suchou ani na těch elitách, které absolutně nerespektují mezinárodní dohody ani suverenitu národních států a místo obrany vítaly masu islámských nájezdníků.

„Spoluviníkem jsou i všechny organizace a média, které se snažily a snaží do poslední chvíle převracet skutečnost a zastírat islámskou invazi. Jak je někdo může nazývat uprchlíkem? Copak uprchlík z válkou zbídačené země by byl něčeho takového schopen?!“ zeptal se rázně Okamura a odmítl spojování migrační vlny s cestami lidí z železné opony směrem na západ. „Copak Češi na Západě začali hromadně vraždit nevinné lidi ve jménu nějaké své víry? Ne, byli vděční za druhou šanci na lepší život – jistě až na kriminální výjimky, které ovšem s islamisty nelze srovnávat,“ dodal.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

„Přiznejme konečně, že ty tisíce mladíků z muslimských zemí jsou prostě první vlna muslimské invaze a že každá vteřina jejich pobytu na evropské půdě je pro Evropany smrtelné ohrožení. Je to potřeba, protože oni vraždit nepřestanou, ať už jejich činy zamlčíme, nebo jakkoli zamlžíme,“ řekl.

Závěrem pak uvedl, že je patrné, že platí krutá premisa: Neber košík s otráveným jablkem, i kdyby ta zbylá byla sebesladší. „Politici v čele s Merkelovou za podpory dalších evropských vlád včetně té Sobotkovy do Evropy přijali miliony lidí, přestože všichni, a to zdůrazňuji, všichni věděli, že nějaké procento z nich jsou vrazi, kteří přijeli zabíjet nevinné lidi,“ zmínil.

Jediným skutečně systémovým řešením bezpečnosti pro občany České republiky podle něj je vystoupení z EU a ochrana našich státních hranic, zákaz propagace šaríi a džihádu na našem území a ukončení přijímání a pobytu jakýkoliv migrantů islámského vyznání.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

11:50 „Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

Na Jacka Smithe, zvláštního poradce odpovědného za dohled nad trestními vyšetřováními bývalého prezi…