FOTO Odvázaná pařba za sněmovní ceny. Pavel Novotný, Feri a Piráti. A dnes dorazí Kalousek...

13.12.2019 6:47

Starosta pražských Řeporyjí se chystána přivítání velké návštěvy. Přijede Miroslav Kalousek (TOP 09). Novotný prozradil, co se děje během příprav na Kalouskův příjezd. Jenže život není jen samá práce a žádná zábava. Zábava patří k životu a ví to i Novotný, který si byl zapařit s poslanci. Společnost mu dělali Piráti a Dominik Feri z TOP 09. Prý z toho bude mít možná průšvih. Prozradil, kolik zelených platil a kolik studentek práv odehnal.

FOTO Odvázaná pařba za sněmovní ceny. Pavel Novotný, Feri a Piráti. A dnes dorazí Kalousek...
Foto: Tomas Stacha
Popisek: Pavel Novotný, starosta Řeporyjí

Pavel Novotný, starosta Řeporyjí, prozradil, že to umí pořádně roztočit a to i po boku mladých poslanců. Dominik Feri a Jakub Michálek s Vojtěchem Pikalem ho prý unesli a pak už to jelo. Údajně platil dvacet zelených, neboli dvacet panáků dobře známého alkoholu. Do smrti prý nezapomene na to, jak ho mladí poslanci přivítali. Potěšilo ho to natolik, že by se do Sněmovny někdy rád vrátil.

Mgr. et Mgr. Jakub Michálek

  • Piráti
  • Pusťte nás na ně, porveme se za vás!
  • poslanec

„Dnes jsem byl poprvé v poslanecké sněmovně. Skvělý mejdan Dominik Feri a mladých TOPkařů... Uprostřed něj najednou.. Regulérní únos.. Na hodinu jsem byl rukojmí týhle party. Já už tak budu mít asi průšvih, tak to nebudu rozvádět víc než že řeknu, že na svůj příchod mezi celou tu smečku do jejich hnízda a na to přivítání do smrti nezapomenu. Stejně jako na to, jak jsem furiantsky s dvoulitrem později odstrčil Feriho od placení těch dvaceti zelených (pro mě, jeho a těch 18 studentek práv co viselo očima na Ferim) s tím, že tuhle rundu vezmu já a sněmovní barman hlásí ‚Tři sta osmdesát‘. Nevím, jak to udělám, ale sem se musím ještě někdy vrátit,“ zdůraznil se smailíkem na konci věty.

Pavel Novotný se umí bavit

Po akci s mladými poslanci prý Novotného čeká návštěva předsedy poslaneckého klubu Miroslava Kalouska (TOP 09), který e přijede podívat do Řeporyjí. Novotný o Kalouskovi ví, že je milovníkem opery. Jeden ze zakladatelů TOP 09 se tím ostatně nikdy netajil. Starosta proto chystá něco speciálního. Rád by milovníkovi opery zazpíval na uvítanou slavný operní duet. Je si sice vědom toho, že sám výstup pro dva pěvce nezvládne, ale pochlubil se, že jeho hlasový rejstřík je opravdu velký.

„K úklidu kanclu kvůli zítřejší návštěvě Miroslava Kalouska v Řeporyjích poslouchám z YT asi 15 verzí oblíbené árie. Mám to k práci rád. Napadlo mě vzácného hosta, milovníka opery uvítat zpěvem tohoto vrcholu Bizetovo Lovců perel. Škoda, že sám duet nedám, baryton i tenor mám v rejstříku, to by se líbilo! Jak to jen udělat. Dobrý no, dám árii Leporela, ale je to škoda. Fakt to tam mám libově, ano budete se divit, ale dám bez problémů i tón c2. Škoda, to v árii Leporela nemohu předvést. Přemýšlím, že nechám posměváčky pochybovat a pak to nazpívám za oba a spojím a dám to sem a to vám spadne brada!“ napsal na sociální síti Facebook.

Pavel Novotný se chystal na příjezd Miroslava Kalouska

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…