František Laudát se po zrušení nouzových opatření směje vládě: Největší nemehla od roku 1989, estrádník ministrem, mimoň z Lán

24.04.2020 8:53

„Největší nemehla od listopadu 89,“ kritizuje předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN) František Laudát postup vlády v boji proti koronaviru. Městský soud v Praze pravomocně zrušil s účinností od nadcházejícího pondělí 27. dubna čtyři mimořádná opatření, kterými Ministerstvo zdravotnictví omezilo volný pohyb lidí, maloobchod a služby. Podle soudu byla opatření nezákonná a resort ministra Vojtěcha Adama (za ANO) nebyl oprávněn je vydat, jelikož to, podle soudu, přísluší jen vládě. 

František Laudát se po zrušení nouzových opatření směje vládě: Největší nemehla od roku 1989, estrádník ministrem, mimoň z Lán
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

„Řídí nás nemehla? – ano. Dokonce je to potvrzeno soudem. Bylo by to k smíchu, kdyby tihle hlupáci neohrožovali naši zemi chaosem. Zjevně největší nemehla od listopadu 89: s čím kdo zachází, tím také schází,“ komentuje Laudát současné dění, s tím, že nikdy po roce 89 jsme nebyli k chaosu tak blízko.

„Pokud se verdikt soudu nezmění, tak nás tahle banda přijde draho,“ pokračuje Laudát, podle nějž regresy jimi způsobené škody by byly gigantické. „Jelikož je škoda způsobená nesprávným úředním postupem vymahatelná, měli bychom vidět kompletní vládu ve spodním prádle pod mostem. Kromě oblečení by jim totiž nemělo nic zůstat,“ dodává.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Opřel se i do mluvčího prezidenta republiky Jiřího Ovčáčka. „Nezklamal ani mimoň z Lán, když vzkázal, že za to všechno odpovídá soud. Tak si pamatujte, až vám nějaký feťák nebo opilec zapálí chalupu a soud ho strčí za katr, tak za to bude odpovídat soud. Geniální logika. Asi by rychle měl odjet do Moskvy na ty oslavy. Kdyžtak by tam na další celebranty mohl počkat,“ myslí si Laudát.

„Angažmá estrádníka na Ministerstvu zdravotnictví hrozí přerůst v největší ‚estrádu‘, jakou jsme už dlouho nezažili. Já jsem tuhle partu nevolil a odmítám nést podíl na náhradách škod, které způsobili,“ dodává závěrem Laudát, podle nějž by se měli „pochlapit“ všichni jejich voliči a podporovatelé a začít posílat milióny ze svých účtů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…