Herečka Frejová se s tím nepáře: Tu dnešní "elitu" považuji za zločince. Estébák a defraudant Babiš, fašounek Okamura a prezident lhář

16.02.2018 20:33

Herečka Kristýna Frejová se pro server Forum24.cz vyjádřila k současnému stavu naší země. Podle jejích slov jsou pro ni nepřijatelní jak prezident Miloš Zeman, tak premiér v demisi Andrej Babiš (ANO).

Herečka Frejová se s tím nepáře: Tu dnešní "elitu" považuji za zločince. Estébák a defraudant Babiš, fašounek Okamura a prezident lhář
Foto: Screen: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem televize Barrandov.

„Vždycky jsem překvapená, jaká se vzedme vlna nenávisti vůči lidem, kteří jsou mediálně vidět. Vždycky mě zaujme názor, že do ‚toho‘ umělci nemají co kecat,“ poznamenala Frejová s tím, že věci, které se dějí kolem nás, ji dlouhodobě zajímají, a proto nevidí důvod, proč by člověk neměl mít právo něco říct. 

„Mně třeba není jedno, do jaké společnosti vyrůstá moje dcera, a snažím se ji vést k jakési občanské odvaze. Člověk by měl mít možnost se vyjádřit nebo mít odvahu se vymezit proti prachsprosté šikaně v tramvaji. Ráchel je 11 let. Ví, jak dopadly volby, protože jsme je prožily spolu, objala mě po hymně a řekla mi: ‚Neboj mami, to bude dobrý‘,“ podotkla mimo jiné Frejová.

Frejové v současné době přijde, že demokratické směřování země je v ohrožení. „Jakousi pofidérní elitu národa tvoří lidi, které já považuji, když to řeknu hodně emotivně, za zločince. Ministerský předseda je estébák a obviněný defraudant, který útočí na novinářku a zjevně má nastřádané informace o ní a o její rodině, fašounek Okamura vykřikuje do médií, že Romové v Letech měli volný pohyb a že ‚mezi Židy má spoustu přátel‘ a vybílí konto vlastní strany, prezident, mnohokrát soudně uznaný lhář, se tomu samolibě pošklebuje a všem, kteří to kritizují, vzkazuje ‚shut up‘,“ vyjmenovala Frejová a domnívá se, že by bylo potřeba, aby mladí lidé byli vidět v ulicích. 

  • Původní text ZDE

Prezident má pak podle jejích slov spojovat lidi, ne je štvát proti sobě. „Tenhle trend nastartoval pan Klaus, který nikdy neunesl celosvětové uznání Václava Havla, a pan Zeman je v tom opravdu přeborník. Tohle rozeštvávání lidí a nesmyslná dělba na ‚pražskou kavárnu‘ a ‚venkovskou hospodu‘ trvá už 10 let. Letošní volby prezidenta a volby parlamentní to jasně dokazují,“ uzavřela Frejová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…