Hokejista Voráček vzkazuje Babišovi: „Na každou sv*ni se vaří voda!“

18.10.2020 8:59

Hokejová hvězda Jakub Voráček odskočil z ledu a na svém twitterovém profilu zanechal pro premiéra Andreje Babiše (ANO) mrazivý vzkaz. V příspěvku nechyběla ani zmínka o „svini“. A pak se k Voráčkovi připojila i další hokejová legenda.

Hokejista Voráček vzkazuje Babišovi: „Na každou sv*ni se vaří voda!“
Foto: Repro YouTube
Popisek: Hokejista Jakub Voráček

„To je přesně to když, máte agenta StB ve funkci. Je to pro český fotbal další rána! 31 let a lidi bohužel zapomínají. Ještě tam je jeden. Já nic, já muzikant! Nebojte pane premiére, na každou svini se vaří voda,“ opřel se v silném výroku ohledně českého fotbalu do premiéra Jakub Voráček.

Anketa

Obáváte se dalšího vývoje situace kolem nemoci COVID-19? (Ptáme se od 15.10.2020)

74%
26%
hlasovalo: 21991 lidí
Právě fotbal u nás nyní zažívá krušné chvíle a koronavirová omezení nejsou zdaleka to nejhorší. Od pátečních ranních hodin v sídle Fotbalové asociace České republiky (FAČR) probíhala razie, během níž kriminalisté zadrželi 19 lidí osob pro podezření z korupce a ovlivňování výsledků zápasů.

Obvinění čelí celkově dvacítka fotbalových funkcionářů a policisté si přišli i pro místopředsedu FAČR Romana Berbra. Kromě jeho výslechu se detektivové věnovali i prohlídce Berbrova bytu. Podle informací Práva má být tento vysoký fotbalový funkcionář obviněn z podplacení a zpronevěry ve prospěch organizované zločinecké skupiny.

Spojitostí s premiérem Andrejem Babišem, na niž Voráček naráží, může být Berbrova minulost. Ten v roce 1975 vstoupil do SNB, načež byl na rok, mezi lety 1979 až 1980, u Státní bezpečnosti (StB). Berbr tuto činnost přiznal, dokonce tvrdí, že pro StB pracoval až do roku 1988.

O údajné spolupráci s StB hovoří i dokumentace archívu slovenského Ústavu paměti národa (ÚPN) k osobě premiéra Babiše. Ten měl být podle těchto složek evidován jakožto důvěrník StB od listopadu 1980 a od roku 1982 též jako agent s krycím jménem „Bureš“.

Podobný názor zastává i hokejová legenda Jiří Hrdina. „Voras to napsal přesně... Notovali jsme si v létě na golfu, máme hodně podobné názory. Rád retweetuju tenhle názor, protože to samé si myslím i já,“ zhodnotil.

Podle něj je dobře, že Voráček využil svého dosahu a napsal svůj názor. „Škoda, že někteří jiní hokejisté to nevidí stejně...“ doplnil Hrdina.

V podobném duchu již v září spustil na Babiše i další hokejový matador. Tentokrát to byl slavný brankář z japonského Nagana Dominik Hašek, i on označil Babiše za StBáka. Tenkrát se příspěvek ještě netýkal situace ve fotbalu, nýbrž šlo o premiérovu prosbu o stáhnutí nové verze aplikace eRouška, jež slouží jako upozornění, zdali se lidé nesetkali s nakaženou osobou.

„Jste hnusný StBák, lžete nám každý týden, křivě přísaháte před národem na své děti, nelegálně získáváte dotace... A teď mě prosíte, abych něco udělal!?!? To si myslíte, že Vám jako budu věřit? Po tom všem, co jste (u)dělal? Vy jste opravdu blázen,“ vypálil tehdy Hašek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…