Jsem ješitný, přiznal se Drahoš. Já trýzním ostatní urputností, přidal se Horáček. A nakonec své špatné já odhalili všichni Zemanovi vyzyvatelé. Je to velmi zajímavé

20.12.2017 21:31

Jsou skutečně prezidentští kandidáti bez jakékoliv neřesti a špatných vlastností? Možná vás to překvapí, ale tak nějak to vyplývá z jejich odpovědí na otázku, jaká je jejich nejhorší vlastnost a neřest. Například Fischer si o sobě myslí, že je velký diplomat, Hannig řekl, že rychle zapomíná na křivdy a Hynek i Hilšer se přiznali, že jsou muži s měkkým srdcem.

Jsem ješitný, přiznal se Drahoš. Já trýzním ostatní urputností, přidal se Horáček. A nakonec své špatné já odhalili všichni Zemanovi vyzyvatelé. Je to velmi zajímavé
Foto: Hans Štembera
Popisek: Debata prezidentských kandidátů v Centru současného umění DOX. Pořádali organizátoři internetové hry Prezident 21

Zapomínat na křivdy je prý nejhorší vlastnost Petra Hanniga. „Říkají mi to všichni, že zapomínám na křivdy, co mi kdo v životě učinil. Já si pamatuji jen to dobré. Nevím, jestli bych to bral za negativum,“ prozradil jako první v debatě v Centru současného umění DOX.

Na měkké srdce si postěžoval Jiří Hynek. „Když na mě někdo tvrdě, tak opravdu narazí. Ale dost jsem zpracovatelný přes soucit, já to o sobě vím. Je to moje Achillova pata a umím s tím bojovat,“ prozradil na sebe.

Vratislav Kulhánek našel své minus v tom, že mluví příliš rychle. „Někdy reaguji příliš emocionálně a rychleji mluvím než myslím, ale v posledních letech na tom dost pracuju,“ řekl.

„Ja jsem velký diplomat, to je pro mě nejtěžší ze všeho nejvíce,“ postěžoval si na svou slabou stránku Pavel Fischer.

Michal Horáček by prý u sebe našel rozhodně více než jen jednu negativní vlastnost. „Mám mnoho hrozných vlastností, ta nejhorší pro můj tým je, že si často sedám do čokoládových bonbónů v autě,“ rozesmál posluchače. „Druhá vlastnost je urputnost, já tím strašně trýzním své okolí. A třetí je vášeň,“ upřesnil.

Původní zdroj ZDE

Navázal na něj Marek Hilšer, který se přiznal k paličatosti. „Jsem také měkkosrdcatý, což by prezident neměl být. Moje manželka mě nemá ráda za to, že nechávám věci po bytě,“ dodal.

Jiří Drahoš se přihlásil k typické mužské vlastnosti. „Každý chlap je ješitný, ono to asi neplatí jen pro muže, ale i pro dámy. Dělám, co mohu,“ prohlásil.

Prezident Miloš Zeman už při oznámení své kandidatury uvedl, že se nebude účastnit debat, a tak i činí. Mirek Topolánek se středeční diskuse v Centru současného umění DOX také neúčastnil.

První kolo volby nové hlavy státu se uskuteční dvanáctého a třináctého ledna. Případné druhé druhé kolo, do kterého postoupí dva kandidáti s nejvyšším počtem hlasů, by se mělo uskutečnit o dva týdny později.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…